Gofredo yarışması malum ben dün gördüğüm başka bir yarışmadan konuya giriyiorum. Dün Papilla nın çocuk aşçı yarışması vardı resimlere ve oylara baktım bir tanesi 1500 oy almıştı. Oy veren listesini açtım içinden rastgele bir isim seçip açtım ve bu şans eseri bana şok yarattı. Hesap yeni açılmış bir çocuk adına ve bu hesapla Facebook da oy toplama programlarına üye olunmuş. Resmen uygulama yapılmış beğeni için o uygulamaya girip beğeni artırıyorsunuz istediğin kadar.
Gofredoya gelirsek eğer ben tek hesapla katıldım yazmışsınız olabilir o sizin vicdanınız ne yazık ki Gofredo da artık soyadlarıda farklı yapıyorlar nasılsa Eti kontrol etmiyo diye abuk subuk isimlerle katılnada var. Aynı soyadla olanda var. İşin en ilginci bu yarışmada 18 yaş şartı var ama ne kazananlarda ne de videoarda bu şarta uyulmuyor. Benim hiç hoşuma gitmedi 1 yaşında bebeğin normalde yememesi gerekeb bir maddenin zorla eline tutuşturulup kamera önüne konulması, sizlerde rahatsız olmadınız mı?. Bence bunlar 3-5 paket Eti için değmez. Sahte oylardan bahsetmiyorum bile bu hafta rekor olur Gofredo da Eti bu şekilde devam ederse. Herkes kendinden sorumulu demişsiniz doğru ama bir yarışma varsa onunda şartları vardır katlım koşullarında açık bulduk sömürelim anlayışı ne yazık ki bizim toplumda çok feci yerleşmiş.
Bu arada o listede ben yokum yani kazananlarda - kazanmadım kıskandım diyede yazmıyorum sadece rahatsız olduğum şeyleri yazdım. Ben hakkım ile yarışmaya çalışırken birilerinin bu şekilde haksızlık yapması beni çok rahatsız ediyor ve bu insanlardan soğutuyor. Hakkı ile kazananlara bal şeker olsun tebrikler şansınız daim olsun.