Gönderen Konu: yuztik.com a Günde 2 Dakika Ayırıp 100 kere Tıklayan Hediyeyi Kazanıyor..  (Okunma sayısı 86200 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
  • Yüz Tık'la kazan yuztik.com
    • Yüz Tık'la Kazan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ilk 3e değil ilk 10a versen kazanamam ya hiçmi şans olmaz insanda yüz tık ta hiç şansım yok benim:(

İnanın tamamen şans odaklı ve o şans bir gün size vuracaktır. 2. kez hediye kazanan kullanıcılarımız oldu. Belki bir gün siz de kazanırsınız. İyi günler..

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
ilk 3e değil ilk 10a versen kazanamam ya hiçmi şans olmaz insanda yüz tık ta hiç şansım yok benim:(

aynen deniyorum ama ilk 50 ye bile zor giriyorum :))

Bir gün 1. olursanız, sizi ben arayacağım, bu cümlelerinizi hatırlatacağım..

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin :) Yüz Tık'la Kazan!

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Kazanan Talihlilerimizin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında yaptıkları paylaşım resimleri..

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
ne güzel şey onlar öyle bi kazanamadım ya ama çok hızlanmış sistem emre bey hani aylık 1.verilecek hediye ne zaman olacak acaba :D
lonesome cowboy

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Haziran'ın 1 inde başlatmayı düşünüyoruz, tahmini günde 15.000 tekil kullanıcıyı kaldıracak şekilde altyapı hazırlıklarımız devam ediyor... :)

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
Haziran'ın 1 inde başlatmayı düşünüyoruz, tahmini günde 15.000 tekil kullanıcıyı kaldıracak şekilde altyapı hazırlıklarımız devam ediyor... :)
inşallah merakla bekliyorum günlük olarak yüksek alamasamda aylık olarak bakılınca belki yüksek alırım :D :D :D
lonesome cowboy

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
inşallah merakla bekliyorum günlük olarak yüksek alamasamda aylık olarak bakılınca belki yüksek alırım :D :D :D

knka  sen günlüğü kazanamıyorsun nerde kaldı aylık olanı kazanıcan   :D :D :D ;D ;D ;D :P :P :P
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan

knka  sen günlüğü kazanamıyorsun nerde kaldı aylık olanı kazanıcan   :D :D :D ;D ;D ;D :P :P :P

Ben okul olarak Otomotiv Mühendisliği mezunuyum. Hiç ödül kazanamamış birinin iphone 4s kazanma şansı vardır arkadaşlar. Örnek ile anlatabilirim istenirse ;)

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
örnek alalım emre  :D :D :D
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)

Çevrimdışı inci61

• Acemi Kampanyacı
  • **
Haziran 5 ten sonra yıllık izne çıkıyorum.Ne olacak şimdi  :D Önceden tıklasam olmaz mı  :D :D