Gönderen Konu: yuztik.com a Günde 2 Dakika Ayırıp 100 kere Tıklayan Hediyeyi Kazanıyor..  (Okunma sayısı 85786 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
  • Yüz Tık'la kazan yuztik.com
    • Yüz Tık'la Kazan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin dan Çift Kişilik Volkan Konak Konser Bileti kazanan talihli kullanıcımızın adı Cemile Yüce. Kullanıcımızı tebrik ederiz.
Logitech Wirelees Mouse kazanmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin daki yerinizi alın, 40 saniyelik ayıracağınız zaman ile hediyeyi siz kazanın.
Yüz Tık'la Kazan.

Çevrimdışı pc_patronu

• Yeni Kampanyacı
  • *
5108 yaptım

Çevrimdışı zeoss

• Deneyimli Kampanyacı
benim bi sorum var aileden 1i adına katılıp hediye kazanırsak alabiliomuyuz  yani tc no falan ispatlarsak

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
benim bi sorum var aileden 1i adına katılıp hediye kazanırsak alabiliomuyuz  yani tc no falan ispatlarsak

Merhabalar, aynı aileden 2 ya da daha fazla kişi katılabilir. Yazılım güncellemesi yapmaktayız, yeni sistem ile sms ile üyelik sağlanacak ( sms gelecek telefonlara ve onay kodu ile ) bu şekilde fake hesaplar engellenecek, şu aşamada fazladan hesap açan üyeleri belirli periyodlarla tarayıp gerekli müdahaleyi yapıyoruz..

Üye olabilirsiniz yani...

Saygılarımla..

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
PIRANHA Nostaljik Ses İzolasyonlu Mikrofon kazanan talihli kullanıcımız Tahir Çavuşoğlu.Kullanıcımızı tebrik ederiz.
Microsoft Kablosuz Mouse Kazanmak için 2 dakikanızı ayırın, hediyeyi siz kazanın.
Yüz Tık'la Kazan!

Çevrimdışı zeoss

• Deneyimli Kampanyacı
cvp için teşekkürler ben babam adına oynamıştım creativ hoparlör kazanmıştım gelmedide o açıdan sordum emin yılmaz adına

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
cvp için teşekkürler ben babam adına oynamıştım creativ hoparlör kazanmıştım gelmedide o açıdan sordum emin yılmaz adına

kazanan üyemizin adı nedir  Emin Yılmaz gözükmüyor kazananlar listemizde ?

Bugün ürünlerimiz depoya indi, gün içinde kargolanacak ancak listeyi gözden geçirdim emin yılmaz adını göremedim.. Bilginize... Saygılarımla..

Çevrimdışı zeoss

• Deneyimli Kampanyacı
2-3 hafta önceki listede olabilir emin yılmaz

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
19 Mart 2012 tarihinde CREATIVE SBS A60 1+1 SPEAKER, SİYAH kazanan talihlimiz Emin Yılmaz'a telefon ile ulaşılamamaktadır... Emin bey mesajımızı görürlerse, sitemizde aktif olan mailleri üzerinden Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin a mail atmaları ya da numarayı güncelledikten sonra bize haber vermeleri gerekmektedir.
Saygılarımızla,

Emin Beyin verdiği telefona ulaşılamadığından dolayı ürünü 2. talihlimize gönderdiğimizi, facebook ve forum sayfalarında duyurmuştuk... Yuztik.com da hediye kazanan kullanıcıya telefonla ulaşıp, adres teyidi alındıktan sonra hediyeler yollanmaktadır.  Bilgilerinize..

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Son 1 saat ! Bir Buket Meyve den Bir Kutu Çikolata ! Hediyeyi kazanmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin daki yerinizi almayı sakın unutmayın!