0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilk 3e değil ilk 10a versen kazanamam ya hiçmi şans olmaz insanda yüz tık ta hiç şansım yok benim:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk 3e değil ilk 10a versen kazanamam ya hiçmi şans olmaz insanda yüz tık ta hiç şansım yok benim:(aynen deniyorum ama ilk 50 ye bile zor giriyorum
Haziran'ın 1 inde başlatmayı düşünüyoruz, tahmini günde 15.000 tekil kullanıcıyı kaldıracak şekilde altyapı hazırlıklarımız devam ediyor...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHaziran'ın 1 inde başlatmayı düşünüyoruz, tahmini günde 15.000 tekil kullanıcıyı kaldıracak şekilde altyapı hazırlıklarımız devam ediyor... inşallah merakla bekliyorum günlük olarak yüksek alamasamda aylık olarak bakılınca belki yüksek alırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHaziran'ın 1 inde başlatmayı düşünüyoruz, tahmini günde 15.000 tekil kullanıcıyı kaldıracak şekilde altyapı hazırlıklarımız devam ediyor... inşallah merakla bekliyorum günlük olarak yüksek alamasamda aylık olarak bakılınca belki yüksek alırım knka sen günlüğü kazanamıyorsun nerde kaldı aylık olanı kazanıcan