Gönderen Konu: yuztik.com a Günde 2 Dakika Ayırıp 100 kere Tıklayan Hediyeyi Kazanıyor..  (Okunma sayısı 85789 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
  • Yüz Tık'la kazan yuztik.com
    • Yüz Tık'la Kazan
Son 7 saat! PHILIPS PROFESYONEL KULAKLIK kazanmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin daki yerinizi alın, hediyeyi siz kazanın. Yüz Tık'la Kazan!

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Herkese hayırlı cumalar!
PHILIPS PROFESYONEL KULAKLIK kazanan talihli kullanıcımızın adı soyadı Aysel Aden. Kullanıcımızı tebrik ederiz.
Çift Kişilik Volkan Konak Konser Bileti kazanmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin da ki yerinizi alın, hediyeyi siz kazanın.
Yüz Tık'la Kazan!

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
Çift Kişilik Volkan Konak Konser Bileti kazanan talihli kullanıcımızın adı Şölen Timur. Kullanıcımızı Tebrik Ederiz.
PIRANHA Nostaljik Ses İzolasyonlu Mikrofon kazanmak için, 2 dakikanızı ayırın, hediyeyi siz kazanın. Yüz Tık'la Kazan.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2012, 20:34:04 Gönderen: emresamur »

Çevrimdışı bagwell34

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • ever tried. ever failed. no matter. try again. fai
bugün olmadı Ç:D
ever tried. ever failed. no matter. try again. fail again. fail better

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
PIRANHA Nostaljik Ses İzolasyonlu Mikrofon kazanan talihli kullanıcımızın adı Çağrı Cindioğlu. Kullanıcımızı tebrik ederiz.CREATIVE SBS A60 1+1 SPEAKER kazanmak için son 3 saat. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin daki yerinizi alın hediyeyi siz kazanın.
Yüz Tık'la Kazan!

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
23 Nisan 2012 Tarihinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısı ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Kullanıcılarına 1 Yerine Tam 3 Ürün Hediye Edilecektir. İlk 3 e Giren Kullanıcılarımız, Çekilişsiz Kurasız Piranha Ses İzolasyonlu Nostaljik Mikrofon Kazanma Şansı Elde Edeceklerdir. Tüm Kullanıcılarımıza Başarılar Dileriz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı En İçten Dileklerimizle Kutlarız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Ailesi...

Çevrimdışı yawuzz

• Usta Kampanyacı
ilk 3e değil ilk 10a versen kazanamam ya hiçmi şans olmaz insanda yüz tık ta hiç şansım yok benim:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

şansım var mı yok mu anlamadım gitti.....

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
ilk 3e değil ilk 10a versen kazanamam ya hiçmi şans olmaz insanda yüz tık ta hiç şansım yok benim:(

aynen deniyorum ama ilk 50 ye bile zor giriyorum :))

Çevrimdışı zarigan

• Deneyimli Kampanyacı
5088 yaptım

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
5088 yaptım

Tebrikler, umarım bir gün hediyelerimizden birini kazanırsınız. İyi günler dileriz..