Gönderen Konu: yuztik.com a Günde 2 Dakika Ayırıp 100 kere Tıklayan Hediyeyi Kazanıyor..  (Okunma sayısı 85535 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
  • Yüz Tık'la kazan yuztik.com
    • Yüz Tık'la Kazan
Microsoft Kablosuz Mouse senin olsun mu ? 40 saniyeni ayır, hediyeyi kazanma şansı yakala. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin da hergün farklı hediyeler!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
sıralama var mı ben puanımla kaçıncı sırada oldugumu görebılıyor muyum?

edit: tamam gördüm :)
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2012, 19:22:39 Gönderen: catpat07 »
:)

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
buradan yüksek pun almanın mantığı nedir

Çevrimdışı RoshaN

• Yeni Kampanyacı
  • *
Tek bir mantık var. Gün bitiminde en yüksek puanla birinci ol hediyeyi kap. Ben kulaklık kazanmıştım şansınızı denemekte fayda var. Gerçi bugünün hediyesi bence biraz anlamsız. Konser bileti kazansam bile Ankara'ya gideceğimi sanmıyorum :S

Çevrimdışı mach1

• Usta Kampanyacı
hediyeyi anladım dostumda yüksek puan kazanmanın nasıl olduğunun mantığını anlamadım tıklıyoruz normal olarak ama yüksek puan alamıyoruz  ...

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
  • Yüz Tık'la kazan yuztik.com
    • Yüz Tık'la Kazan
Ankara'da tanıdığım yok diyerek 1. olmamak için tıklamasını 98 tıkta kesen duyarlı kullanıcımız Motokops nickli üyemiz Mehmet Eğriboyungil'i aradık. 1. ile aranızda 20 puan var ve 2 tık hakkınız var neden tıklamıyorsunuz diye ?

- Ankara'da tanıdığım yok Volkan Konak bileti heba olmasın diye cevabı aldık...

Ciddi anlamda gurur duyduk bu duyarlı davranlıştan ötürü... Kullanıcımızı duyarlı duruşundan dolayı tebrik etmeyi kendimize borç biliriz..

Kullanıcımıza bu davranışından dolayı Laccess Dayanıklı İp Kablolu Mikrofonlu Kulaklık hediye ediyoruz. Kullanıcımız Mehmet Bey'e hediyesi pazartesi günü yollanacaktır.

Saygılarımızla..
Yüztik.com ailesi..

Çevrimdışı motokops

• Acemi Kampanyacı
  • **
1. ye şimdiden keyifli dinlemeler  ;) Hediye için de ayrıca yüztık a teşekkürler.

Çevrimdışı inci61

• Acemi Kampanyacı
  • **
Var mı bu işin bi püf noktası  ::)

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
1. ye şimdiden keyifli dinlemeler  ;) Hediye için de ayrıca yüztık a teşekkürler.

güzel bir davranış :)   ayrıca  sitenin araması da ayrıca tebrik edilecek bir davranış :)

Çevrimdışı hicran26

• Yeni Kampanyacı
  • *
acaba 1. olanın işine yaradımı merak ettim biletler