Eşim migrostan dün 73 tane bedava aldı,bide onların bedavası çıkıyor:)
ee bize kampanya bitti dediler alamadık
Eşim migrostan dün 73 tane bedava aldı,bide onların bedavası çıkıyor:)
ee bize kampanya bitti dediler alamadık 
Nisanın 20 sine kadar diye biliyorum ben
keşke kampanya bitmeden bedavaları alsaydınız onlarda yazan şifreleri de yollardınız Tiguan için

73 şifre heba oldu
keşke kampanya bitmeden bedavaları alsaydınız onlarda yazan şifreleri de yollardınız Tiguan için
73 şifre heba oldu 
yoğ şifreli kısmı bizde sadece bedava yazan kısmı aldılar:)
yok şimdiki yeni aldığınız bedavalarda da şifre çıktı ya, onlar heba oldu...
73 şifre heba oldu 
yoğ şifreli kısmı bizde sadece bedava yazan kısmı aldılar:)
onu biliyorum zaten

demek istediğim bedava yazan yeri verdiniz ve size 73 tane yeni nescafe verdiler ve haliyle yeni aldığınız nescafelerde de şifreler var..onları yazıp tiguan için gönderemediniz o anlamda dedim...(hoş zaten çıkacak olsa 1 şifre ile de çıkar ona inanıyorum )
bende almadım bedavaları dünya kadar bedava var onla uğraşamam hiiiç.evde kahve içen de yok benden başka .. zaten çıkacaksa gönderdiğim şifrelerden birine de çıkar
arkadaşlar bitti dediler diye bırakmayın. ben de cumartesi günü migrostan kahveleri alıp kasaya gittim normal bir şekilde aldım. çekiliş bitti diye şifresiz çikolatalı aldım, baya da güzelmiş tadı. bu işlerin raconu kimseye sormadan almak

kasiyere bile sorsanız sırf sorduğunuz için bilirkişiymiş gibi isterse alacak istemezse almayacak. klasik yurdum insanı az mı çektik ssk hademelerinden. zaten vereceğiniz paketlerinizin üzerinde katılım koşulu var 20 nisan yazıyo itiraz edemezler