arkadaşlar bitti dediler diye bırakmayın. ben de cumartesi günü migrostan kahveleri alıp kasaya gittim normal bir şekilde aldım. çekiliş bitti diye şifresiz çikolatalı aldım, baya da güzelmiş tadı. bu işlerin raconu kimseye sormadan almak
kasiyere bile sorsanız sırf sorduğunuz için bilirkişiymiş gibi isterse alacak istemezse almayacak. klasik yurdum insanı az mı çektik ssk hademelerinden. zaten vereceğiniz paketlerinizin üzerinde katılım koşulu var 20 nisan yazıyo itiraz edemezler
kesinlikle çok doğru bi tespit yapmışsın...cidden yurdum insanı,sorarsak kampanya devam ediyormu yada bedavaları alırmısınız diye..cevap belli :malesef hayır bitti sona erdi vs..derler.ama hiç sormadan uzatıp bedavaları alırsak,gayet normal karşılarlar
arkadaşlar yanlış anlamadıysam bedavaları almakla ilgili konuşuyorsunuz;
şifre gönderimleri 30 Mart'ta bitti evet ama bedava kahvelerinizi 20 Nisan'a kadar alabiliyosunuz.
benim bilgim bu
dogru anladım dımı butun mıgroslardan bedava sayımız kadar 3in 1arada yı alıp dırek kasaya gıdıyoz ( sanırım cesıtlerden herhabgı bırı oluyo)bende esımı gonderıcemde yanlış anladıysam sonra bana patlar
valla mıgros bana cesıt aldırmadı bedava cıkan urunun aynısı olacak dedı
bu çekiş sonuçları nerede belkı araba benımdır ...
Çekiliş Tarihi: 10.04.2012 Saat 11.00
Sanırım çekiliş bitmiştir artık,hayırlı ugurlu olsun kazananlara
Hayırlısı bakalım kimler sevinecek