Gönderen Konu: Turkcell Superonline  (Okunma sayısı 91764 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Turkcell Superonline
« Yanıtla #960 : 25 Aralık 2011, 00:12:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Şu çıkmayınca çamura yatmak yok mu iflit ediyor beni...yawe bunun ne gibi bir numarası olabilir ?
Bilgi olmadan fikir olmaz eğer somut bir bilgi yok ve fikir bina ediliyorsa buna fesatlık denir İnsani bir haslettir ama zayıflıktır.....Acı ama gerçek bu.....

insani olarak zayıf olmakla fesat olmakla ya da baska bişeyle alakası yok
sadece bi sürüüüü insan katılıyo
ve aynı kişilere cıkınca insan ister istemez acaba mı ? diyo

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #961 : 25 Aralık 2011, 00:22:15 »
Şu çıkmayınca çamura yatmak yok mu iflit ediyor beni...yawe bunun ne gibi bir numarası olabilir ?
Bilgi olmadan fikir olmaz eğer somut bir bilgi yok ve fikir bina ediliyorsa buna fesatlık denir İnsani bir haslettir ama zayıflıktır.....Acı ama gerçek bu.....

bunun numarası ney mi olabilir sistem kendini ayarladığı bir saat te yan 30 lu veya son 5 dak. kalmalı v.s. olarak sistem kendini ayarlar ve kendisi seçer 7/24insan başında duramaz.
bizim dediğimiz başkarıla 500 defa çıkmasından çok bize neden çıkmaması bu işin içinde neyolduğu?

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #962 : 25 Aralık 2011, 00:22:21 »
Ne kadar olta o kadar balık...

Adamın 500 tane feyk hesabı varsa ve dakikada 10 hesapla giriş yapabiliyorsa çek kazanma şansı 1 tane girene oranla

% 5000 daha fazladır.

İşin püf noktası Şans yani .  ;)
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2011, 00:24:34 Gönderen: biolog »
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı EXCALIBUR

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #963 : 25 Aralık 2011, 00:23:27 »
biz yıllardır bu işin içindeyiz ne nedir  ne değildir elbet biliyoruz iflit olmana gerek yok hakkıyla olan  şeylere  tüm kampanyalarda kimse ses etmez ama işin içinde bişeyler dönerse bunu anlamayacak kadarda aptal değiliz belli bir sürede giriliyor olabilir vs bir takım şeyler yani çamura falan yatmıyoruz aynı aileden kişilere çıkınca elbet insan şüphe duyuyor
Reaksiyon gösteriyorsunuz ama ben bir durum tespiti yapıyorum.....Bilgisiz fikir olmaz...bildiğiniz bir şey yoksa
bunun tek karşılığı fesatlıktır...Haklı da olabilirsiniz haksızda %50 %50 ama hayatın her alanında böyle....Akıllıyım diye olmayana ergime yapılıyorsa buna akıllı olmak denmez aklı başında kime sorarsanız sorun aksini söylemez...Haksız olduğumu düşünüyorsanız haklılığınızı somutlaştırın yapamıyorsanız neye dayanarak olmuş olabilir diyorsunuz? Neyseee... yarın siz kazandığınızda da madem suçlamak serbest herkes herşey düşünebilir...kendinize yapılmasını sitemediğiniz bir şeyi bir başkasına yapmayın....
EXCALIBUR_-_HGK

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #964 : 25 Aralık 2011, 00:24:30 »
Lütfen  fesat demekten vazgecin

Çevrimdışı EXCALIBUR

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #965 : 25 Aralık 2011, 00:26:23 »
Ne kadar olta o kadar balık...

Adamın 500 tane feyk hesabı varsa ve dakikada 10 hesapla giriş yapabiliyorsa çek kazanma şansı 1 tane girene oranla

% 5000 daha fazladır.

İşin püf noktası Şans yani .  ;)
Mesela bu mantıklı bir cevaptır çünkü neden ortaya konmuştur....
EXCALIBUR_-_HGK

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #966 : 25 Aralık 2011, 00:26:30 »
Lütfen  fesat demekten vazgecin

fersan desin elma sirkesi  ;D salatanın yanındada bir güzel gidiyor,nar ekşisi,zeytinyağı,elma sirkesi,limon karışımlı salata ufff  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı LeadRi61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #967 : 25 Aralık 2011, 00:26:52 »
Ben çekilişte bir hile olduğunu hiç zannetmiyorum.belli dakikalardaki katılımlara çıkartmatıkları sürece.
eğer hile varsa 1 saatte onlarca hatta yüzlerce kez katılım yapandadır.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #968 : 25 Aralık 2011, 00:28:44 »
biz yıllardır bu işin içindeyiz ne nedir  ne değildir elbet biliyoruz iflit olmana gerek yok hakkıyla olan  şeylere  tüm kampanyalarda kimse ses etmez ama işin içinde bişeyler dönerse bunu anlamayacak kadarda aptal değiliz belli bir sürede giriliyor olabilir vs bir takım şeyler yani çamura falan yatmıyoruz aynı aileden kişilere çıkınca elbet insan şüphe duyuyor
Reaksiyon gösteriyorsunuz ama ben bir durum tespiti yapıyorum.....Bilgisiz fikir olmaz...bildiğiniz bir şey yoksa
bunun tek karşılığı fesatlıktır...Haklı da olabilirsiniz haksızda %50 %50 ama hayatın her alanında böyle....Akıllıyım diye olmayana ergime yapılıyorsa buna akıllı olmak denmez aklı başında kime sorarsanız sorun aksini söylemez...Haksız olduğumu düşünüyorsanız haklılığınızı somutlaştırın yapamıyorsanız neye dayanarak olmuş olabilir diyorsunuz? Neyseee... yarın siz kazandığınızda da madem suçlamak serbest herkes herşey düşünebilir...kendinize yapılmasını sitemediğiniz bir şeyi bir başkasına yapmayın....

Şimdi burada bir dur arkadaş.

Burası bir forum ..Sen bu yarışmayıda bu forumdan öğrendin yanılmıyorsam..

Ve forumların amacı bilgi paylaşımıdır..Ben bütün yarışmalara paranoyakça yaklaşırım.

Acaba şu olabilir mi ? şöyle yapmış olabilirler mi ?
Buradan bir açık yakalayabilir miyim ? vs vs vs.

Ve bunu gelip burada anlatırım..Paranoyamıda anlatırım somut verilerimide anlatırım..

Yeri gelir saçmalarım yeri gelir geyik yaparım..

Burası forum..Hatırlatırım.. ;)

« Son Düzenleme: 25 Aralık 2011, 00:32:28 Gönderen: biolog »
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı ulukol

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #969 : 25 Aralık 2011, 00:28:57 »
biz yıllardır bu işin içindeyiz ne nedir  ne değildir elbet biliyoruz iflit olmana gerek yok hakkıyla olan  şeylere  tüm kampanyalarda kimse ses etmez ama işin içinde bişeyler dönerse bunu anlamayacak kadarda aptal değiliz belli bir sürede giriliyor olabilir vs bir takım şeyler yani çamura falan yatmıyoruz aynı aileden kişilere çıkınca elbet insan şüphe duyuyor
bilgisiz fikir olmaz diyorsun fakat bil ki fikirsizde bilgi üretilmez.
fesatlık başkasının kazanmamasını istemektir. Biz kazansak başkalarının kazanmasından bizene zaten?
demek ki bu işin ucunda birşey var ki bu kadar üstüne alındın bir laf vardır
'yarası olan gocunur' boşuna dememişler başkaları değilde neden alındınız yoksa işin püf noktasını bilipte söylemeyenlerdenmisiniz? bu işler böyledir zaten bir firma kötüdür kötüdür fakat 1 sakız verdiğinde ooooo vay efendim toz kondurtmamaya çalışırlar bu işte her şey ortada
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2011, 00:30:33 Gönderen: ulukol »