Şu çıkmayınca çamura yatmak yok mu iflit ediyor beni...yawe bunun ne gibi bir numarası olabilir ?
Bilgi olmadan fikir olmaz eğer somut bir bilgi yok ve fikir bina ediliyorsa buna fesatlık denir İnsani bir haslettir ama zayıflıktır.....Acı ama gerçek bu.....
biz yıllardır bu işin içindeyiz ne nedir ne değildir elbet biliyoruz iflit olmana gerek yok hakkıyla olan şeylere tüm kampanyalarda kimse ses etmez ama işin içinde bişeyler dönerse bunu anlamayacak kadarda aptal değiliz belli bir sürede giriliyor olabilir vs bir takım şeyler yani çamura falan yatmıyoruz aynı aileden kişilere çıkınca elbet insan şüphe duyuyor
Reaksiyon gösteriyorsunuz ama ben bir durum tespiti yapıyorum.....Bilgisiz fikir olmaz...bildiğiniz bir şey yoksa
bunun tek karşılığı fesatlıktır...Haklı da olabilirsiniz haksızda %50 %50 ama hayatın her alanında böyle....Akıllıyım diye olmayana ergime yapılıyorsa buna akıllı olmak denmez aklı başında kime sorarsanız sorun aksini söylemez...Haksız olduğumu düşünüyorsanız haklılığınızı somutlaştırın yapamıyorsanız neye dayanarak olmuş olabilir diyorsunuz? Neyseee... yarın siz kazandığınızda da madem suçlamak serbest herkes herşey düşünebilir...kendinize yapılmasını sitemediğiniz bir şeyi bir başkasına yapmayın....
bilgisiz fikir olmaz diyorsun fakat bil ki fikirsizde bilgi üretilmez.
fesatlık başkasının kazanmamasını istememektir. Biz kazansak başkalarının kazanmasından bizene zaten?
demek ki bu işin ucunda birşey var ki bu kadar üstüne alındın bir laf vardır
'yarası olan gocunur' boşuna dememişler başkaları değilde neden alındınız yoksa işin püf noktasını bilipte söylemeyenlerdenmisiniz? bu işler böyledir zaten bir firma kötüdür kötüdür fakat 1 sakız verdiğinde ooooo vay efendim toz kondurtmamaya çalışırlar bu işte her şey ortada
Bu da yanlış !!
Kimse bildiği bir şeyi anlatmak zorunda değildir..Foruma üye olurken bildiğin bir şeyi forumda anlatmaya mecbursun diye bir kural yok.
Ama paylaşmak istersin arkadaşlarımda kazansın dersin yazarsın o başka.O senin bileceğin bir iştir..Kimseyi ilgilendirmez.

Yada bir kampanya bulursun sömürürsün sömürürsün iliğini kemiğini kurutursun sonra arkadaşlarımda faylanasın dersin konu açarsın..
Yani bu iş tamamen insanın kişiliğiyle alakalı bir durum..Sadece kişiliği değil o anki psikolojisi, hayata bakışı , insanlarla olan ilişkisi cart curt falan filan..