Şu çıkmayınca çamura yatmak yok mu iflit ediyor beni...yawe bunun ne gibi bir numarası olabilir ?
Bilgi olmadan fikir olmaz eğer somut bir bilgi yok ve fikir bina ediliyorsa buna fesatlık denir İnsani bir haslettir ama zayıflıktır.....Acı ama gerçek bu.....
biz yıllardır bu işin içindeyiz ne nedir ne değildir elbet biliyoruz iflit olmana gerek yok hakkıyla olan şeylere tüm kampanyalarda kimse ses etmez ama işin içinde bişeyler dönerse bunu anlamayacak kadarda aptal değiliz belli bir sürede giriliyor olabilir vs bir takım şeyler yani çamura falan yatmıyoruz aynı aileden kişilere çıkınca elbet insan şüphe duyuyor
Reaksiyon gösteriyorsunuz ama ben bir durum tespiti yapıyorum.....Bilgisiz fikir olmaz...bildiğiniz bir şey yoksa
bunun tek karşılığı fesatlıktır...Haklı da olabilirsiniz haksızda %50 %50 ama hayatın her alanında böyle....Akıllıyım diye olmayana ergime yapılıyorsa buna akıllı olmak denmez aklı başında kime sorarsanız sorun aksini söylemez...Haksız olduğumu düşünüyorsanız haklılığınızı somutlaştırın yapamıyorsanız neye dayanarak olmuş olabilir diyorsunuz? Neyseee... yarın siz kazandığınızda da madem suçlamak serbest herkes herşey düşünebilir...kendinize yapılmasını sitemediğiniz bir şeyi bir başkasına yapmayın....
Şimdi burada bir dur arkadaş.
Burası bir forum ..Sen bu yarışmayıda bu forumdan öğrendin yanılmıyorsam..
Ve forumların amacı bilgi paylaşımıdır..Ben bütün yarışmalara paranoyakça yaklaşırım.
Acaba şu olabilir mi ? şöyle yapmış olabilirler mi ?
Buradan bir açık yakalayabilir miyim ? vs vs vs.
Ve bunu gelip burada anlatırım..Paranoyamıda anlatırım somut verilerimide anlatırım..
Yeri gelir saçmalarım yeri gelir geyik yaparım..
Burası forum..Hatırlatırım..