Gönderen Konu: Diş teli taktıracağım :\  (Okunma sayısı 8112 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
Ynt: Diş teli taktıracağım :\
« Yanıtla #20 : 26 Kasım 2011, 17:26:06 »
Bugün dişimin ölçüsünü aldılar. sürece başladık hadi hayırlısı. 1 aralıkta üst kısmı açmak için tel takacaklar sadece arka kısma 1 ay sonra falan da asıl telleri takacaklar. Yeni görünüşüme inşallah alışırım  :-\

:D :D bu kızı çok sevdim saçlarıda benimki gibi kızıl çok benzicez :D  ama benmde metal değil resimdekinden olacak inş.  :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı uydurbisey

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 26 Kasım 2011, 20:01:26 »
hayırlı olsun  :)
bana balık verme, balık tutmayı da öğretme. şöyle az kenara çekil, yeter. Hem nerden çıktı ki ben balık mı istedim senden?

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #22 : 01 Aralık 2011, 17:05:01 »
bugün üst çenemi genişletici aparey taktılar. ilk aşamayı geçtim bugün ocak ayında da tellerim takılacak şimdilik acı falan yok biraz baskı var üst çenemde ağrı kesici içtim ne olur ne olmaz diye konuşmamda çok az farklılık oldu bakalım inş. iyi olacak :)

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 01 Aralık 2011, 22:24:22 »
bugün üst çenemi genişletici aparey taktılar. ilk aşamayı geçtim bugün ocak ayında da tellerim takılacak şimdilik acı falan yok biraz baskı var üst çenemde ağrı kesici içtim ne olur ne olmaz diye konuşmamda çok az farklılık oldu bakalım inş. iyi olacak :)

Hadi Allah kurtarsın başlamışsın nasılsa sonu gelir pişman olmayacaksın sonuç güzel olacak çektiğine değecek:)
...

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #24 : 01 Aralık 2011, 22:30:44 »
inş. sağol ya :) şimdilik acısız gidiyor bakalım yemek yemek biraz ozr oldu zaten 1 saatte yiyordum şimdi 2 saate çıktı   ;D inş. bu sıkıntılara değer :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #25 : 01 Aralık 2011, 22:35:09 »
diş etlerine çok iyi bakmalısın..apse olduğunda yada diş eti kanamalarında çok zor anlar yaşarsın..ayrıca zamanla sıklaştıracaktır uzman hekim..yalnız git gide onunla olmaya alışıyorsun..sağlık gibisi yok bu yüzden dikkatli ol !(:

inş. sağol ya :) şimdilik acısız gidiyor bakalım yemek yemek biraz ozr oldu zaten 1 saatte yiyordum şimdi 2 saate çıktı   ;D inş. bu sıkıntılara değer :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #26 : 01 Aralık 2011, 22:37:11 »
diş etlerine çok iyi bakmalısın..apse olduğunda yada diş eti kanamalarında çok zor anlar yaşarsın..ayrıca zamanla sıklaştıracaktır uzman hekim..yalnız git gide onunla olmaya alışıyorsun..sağlık gibisi yok bu yüzden dikkatli ol !(:

inş. sağol ya :) şimdilik acısız gidiyor bakalım yemek yemek biraz ozr oldu zaten 1 saatte yiyordum şimdi 2 saate çıktı   ;D inş. bu sıkıntılara değer :)

ayy inş. apse falan olmaz her yemek yedikten sonra fırçalamak gerekiyo ağız gargarası falanda veriyomuş doktor herhalde onlara uymak lazım işte  başladık artık geri dönüşü yok :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #27 : 01 Aralık 2011, 22:46:13 »
1 çay bardağı içerisindeki ılık suya 1 çay kaşığı tuz at karıştır..ve sonra gargara kısmı..bu da diş etlerini güçlendirir..sağlığın içinse sonuna kadar gitmelisin..bu yüzden hiçbir şey için geç kalmış değilsin..diş etinin sağlığı ne kadar yerinde olursa o kadar süre kısalır..bu yüzden iyi bak dedim..hayırlısı olsun ... (:

inş. sağol ya :) şimdilik acısız gidiyor bakalım yemek yemek biraz ozr oldu zaten 1 saatte yiyordum şimdi 2 saate çıktı   ;D inş. bu sıkıntılara değer :)

ayy inş. apse falan olmaz her yemek yedikten sonra fırçalamak gerekiyo ağız gargarası falanda veriyomuş doktor herhalde onlara uymak lazım işte  başladık artık geri dönüşü yok :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #28 : 01 Aralık 2011, 22:49:19 »
1 çay bardağı içerisindeki ılık suya 1 çay kaşığı tuz at karıştır..ve sonra gargara kısmı..bu da diş etlerini güçlendirir..sağlığın içinse sonuna kadar gitmelisin..bu yüzden hiçbir şey için geç kalmış değilsin..diş etinin sağlığı ne kadar yerinde olursa o kadar süre kısalır..bu yüzden iyi bak dedim..hayırlısı olsun ... (:

çok sağol o tuzlu suyuda deneyeceğim. Hem görünüş için hem sağlık için olacak tabi. hayırlı olur inş. :)

Çevrimdışı Ahmar

• Usta Kampanyacı
  • SAÜ
« Yanıtla #29 : 01 Aralık 2011, 22:54:49 »
fiyatını sorablirmiymm :)
Twitter: @zalimstalker instagram : @ukalamukalaa