Gönderen Konu: Diş teli taktıracağım :\  (Okunma sayısı 8082 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
Diş teli taktıracağım :\
« : 23 Kasım 2011, 21:43:32 »
Diş teli taktırmak istiyorum ama bi o kadar da nasıl durur acaba diye düşünüp duruyorum ama sonunu hayal edince taktırmak ta istiyorum. 1- 1,5 sene sürecekmiş çıkmayan teller olacak. taktıran var mı aranızda? Kullanması nasıldır?  :-\
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Ahmar

• Usta Kampanyacı
  • SAÜ
Ynt: Diş teli taktıracağım :\
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2011, 21:53:52 »
Bunu bende çokk düşündüm doktor pek gerek yok dedi.Ama ben rahatsız hissediyorum bazen fiyatları biraz pahalı özelde takılırsa ama şeffaf olanları flnda varmış
Twitter: @zalimstalker instagram : @ukalamukalaa

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2011, 22:06:04 »
evet bugün sondum 3.500 tl imiş porselen olanlar  metal olanlar 3.300 falanmış  porseleni tercih edeceğim benimde aslında çok bozuk değil ön dişim birin üzerine hafif binmiş durumda beni rahatsız ediyo küçükken yaptırmalıydım aslında pişmanım çok geçmeden yaptırayım diyorum ama  bilemiyorum  :-\

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2011, 22:29:55 »
porselen ile metal arasında tedavi açısından bi fark olacağını sanmıyorum doktor öyle bişey demedi ama 1,5 sene den de fazla olmasın ya  :-\ öf öff

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 23 Kasım 2011, 22:52:13 »
oğlumun çenesi dar vede dişleri eğriydi buluğ çağına girmeden yapdırmamızı istediler mecburen erken başlamışdık tedaviye çok yorucu ve sitresli bir dönem ilk zamanlardaki randevuların sıklığı ayrı bir yorucu sonuç mükemmel oluyor ama tedavi dönemi benim için tam bir işkenceydi doktorumuz metal uygulamışdı sonuçdanda gayet memnunuz
olduğu kadar olmadığı kader..

Çevrimdışı uydurbisey

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 23 Kasım 2011, 22:53:51 »
ben 3000e yaptırmıştım metaller daha fazla ağrı yapıyor benim üst görünen yerler şeffaf diğerleri metaldi hepsi olmadığı için ekstradan ücret almadı bence hemen taktır hiç bekleme bile
bana balık verme, balık tutmayı da öğretme. şöyle az kenara çekil, yeter. Hem nerden çıktı ki ben balık mı istedim senden?

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #6 : 23 Kasım 2011, 23:05:46 »
3500 e yapacak bütün dişler alt ve üst  sadece aradan geçen şey metal olacak diğerleri porselen olcak ya 1,5 sene falan sürecek bu arada evlilik falan olursa diye çekiniyorum ya düğünde tellerle dolaşmak istemem :)

Çevrimdışı uydurbisey

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2011, 23:11:26 »
ben toplam 8 ay tellerle dolaştım sonra plak taktım o da görünmüyo zaten bence hemen taktır düğününde daha çok gülümsersin :D
bana balık verme, balık tutmayı da öğretme. şöyle az kenara çekil, yeter. Hem nerden çıktı ki ben balık mı istedim senden?

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #8 : 23 Kasım 2011, 23:16:29 »
1 seneden önce çıkarmam diyo doktor 2-3 ayda düzeliyormuş aslında ama yerleşmesi için 1 sene en az durması gerekiyormuş 1,5 sene  garanti  :-\

Çevrimdışı uydurbisey

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 23 Kasım 2011, 23:18:31 »
eğer kayserideysen benim doktorumu önereyim benimki çok bozuktu 8 ay da çıktı valla bana da 1-1.5 sene demişti