Gönderen Konu: Vestel F18 Jetwash  (Okunma sayısı 9775 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Vestel F18 Jetwash
« Yanıtla #60 : 21 Kasım 2011, 22:55:53 »
hakaretle, çamur at izi kalsınlarla uğraşacağımıza kampanyalara bakalım arkadaşlar  ;)

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #61 : 21 Kasım 2011, 22:56:07 »
devrimcan 4 sene sonra açıköğretimden mezun olursam ben de işletmeci olucam öretmenim ;D
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 21 Kasım 2011, 22:57:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hakaretle, çamur at izi kalsınlarla uğraşacağımıza kampanyalara bakalım arkadaşlar  ;)
amaç zaten boş muhabbeti olsun yine yazayım da görmediyse kazanamadıgım yarışmada jüriyi ayarladıgımı yazmıştı  :D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #63 : 21 Kasım 2011, 22:59:36 »
düzenli çalışırsan bence çok rahat bitirebilirsin Karecan..inş. o günleri görmeyi çok isterim..bende artık bir yerleşsem iyi olacak..az kaldı sınava ! Hayırlısını dilemeli ! (:

devrimcan 4 sene sonra açıköğretimden mezun olursam ben de işletmeci olucam öretmenim ;D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #64 : 21 Kasım 2011, 23:00:12 »
amaç zaten boş muhabbeti olsun yine yazayım da görmediyse kazanamadıgım yarışmada jüriyi ayarladıgımı yazmıştı  :D

ayarı iyi yapamamışsın sözten  :D :D :D

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #65 : 21 Kasım 2011, 23:03:19 »
amin inş.
sözten abi jüriyi tanıyıp da yarışmayı kazanamadysanız siz açıköğretimli bile olmazsınız oh my god :P
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #66 : 21 Kasım 2011, 23:19:53 »
Şimdi arkadaslar öncelikle bilgisayarım ve internetim baya hızlı mouse'um oyuncu mouse'larindan çok hassas artı chrome kullanıyorum.
Ayrica bu bes adet altinisik hesapları bana esime anneme babama ve kardesime ait.hepside aktif kullanılan hesaplar.yani fake hesap falan değil.
arkadasin teki bir programdan bahsetmiş ben program kullanıyorum ama görüntü kaydetme programı.yarismaya başlıyorum hepsini yalan yanlış cevaplıyorum.sonra kaydettiğim görüntüyü acıyorum ve soruların cevaplarını iyice araştırıyorum.bunun için tuttuğum notları özellikle sınırsız gezideki notlarimi görseniz inanamazsınız.Kenya'nın herseyini ezberledim diyebilirim.
Ondan sonraki aşamada da acikogretimde uyguladığım taktığı uyguluyorum gordugunuz gibi yuzde yuz basarili tavsiye ederim.soyleki; soruyu olduğu gibi kağıda yazıyorum sonra da doğru cevabı yazıyorum.sadece bu benim için yeterli oluyor hafızama kazınıyor.fotografik bir hafızaya sahibim.acikogretimde bir dersin son 5 senesine ait tüm sorulari çıkartıp doğru cevapları yazıyorum arada birde hafizami tazelemek icin bakiyorum.sadece bu sekilde dersleri gectim bugüne kadar.30 soru toplam 4 ders 120 soru benim için yarım saat falan sürüyor sınavda.sorulari cevaplarken de bu yarışmada soruya bakmıyorum.şıklara bakıyorum.dogru şıkkı cevaplar arasından buluyorum.
Nasıl yaptığımdan şüphesi olan varsa inanmayan varsa ankaradayim.bulusalim internet Kafe'de yapayım aynı puanı.eger vesteldeki yetkililerde arzu ederse onların gözünün önünde de yapabilirim aynı puandan.hepinize selamlar. ;)
tebrik ederim sizi inş. emekleriniziin karşılığını alırsınız
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı isolayn

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 21 Kasım 2011, 23:36:21 »

Uploaded with Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı isolayn

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 21 Kasım 2011, 23:36:55 »
diyecek bir laf bulamıyorum.şaka gibi

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #69 : 21 Kasım 2011, 23:40:37 »
ne olduğu belli arkadaşım..birileri çok güzel senin üzerinden oyun oynuyor sana..şikayet edilmişsin , çok belli ! üzüldüm bu emeğine..Sana tavsiyem akrabanın hesabından internet kafede oyna yoksa bu gidişat senin için iyi olmayacak... !

diyecek bir laf bulamıyorum.şaka gibi
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...