Gönderen Konu: Vestel F18 Jetwash  (Okunma sayısı 9761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Vestel F18 Jetwash
« Yanıtla #50 : 21 Kasım 2011, 22:12:53 »
Bu konuda forumda eskiden beri hilesiz kazanan kişiler var.
Örnek vericek olursak dunyaninnisi presence gloom4u midfielder7 eskiden beri hilesiz olarak hep birbirlerine rakip oldular.Ne zamanki süre durdurma olursa kazanmazlar.Ki önder sanırım bırakmıştı hile var diye.Şimdi başlayabilir.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı isolayn

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 21 Kasım 2011, 22:15:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu konuda forumda eskiden beri hilesiz kazanan kişiler var.
Örnek vericek olursak dunyaninnisi presence gloom4u midfielder7 eskiden beri hilesiz olarak hep birbirlerine rakip oldular.Ne zamanki süre durdurma olursa kazanmazlar.Ki önder sanırım bırakmıştı hile var diye.Şimdi başlayabilir.

sınırsız gezi yarışması bugün bitti ve 8 salise ile ikinci oldum.emin olun hile yapsaydım puanımı kendim ayarlasaydım 9 salise fazlasını tercih ederdim.geçemedim bir türlü kazanan arkadaşı.bu yüzden tebrik ederim kendisini. ;)

Çevrimdışı isolayn

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 21 Kasım 2011, 22:17:10 »
endüstriyel elektonik

Yaptığın skorları bilirkişi önünde ispatlayabilecek durumdaysan mahkemeye git derim.

ben tekrar yaparım o puanları sorun değil ama illa gözümüzün önünde yapta inanalım derlerse de yaparım hiç sorun değil

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 21 Kasım 2011, 22:21:15 »
bu kadar zekisin ne işin var açık öğretimle :)

Şimdi arkadaslar öncelikle bilgisayarım ve internetim baya hızlı mouse'um oyuncu mouse'larindan çok hassas artı chrome kullanıyorum.
Ayrica bu bes adet altinisik hesapları bana esime anneme babama ve kardesime ait.hepside aktif kullanılan hesaplar.yani fake hesap falan değil.
arkadasin teki bir programdan bahsetmiş ben program kullanıyorum ama görüntü kaydetme programı.yarismaya başlıyorum hepsini yalan yanlış cevaplıyorum.sonra kaydettiğim görüntüyü acıyorum ve soruların cevaplarını iyice araştırıyorum.bunun için tuttuğum notları özellikle sınırsız gezideki notlarimi görseniz inanamazsınız.Kenya'nın herseyini ezberledim diyebilirim.
Ondan sonraki aşamada da acikogretimde uyguladığım taktığı uyguluyorum gordugunuz gibi yuzde yuz basarili tavsiye ederim.soyleki; soruyu olduğu gibi kağıda yazıyorum sonra da doğru cevabı yazıyorum.sadece bu benim için yeterli oluyor hafızama kazınıyor.fotografik bir hafızaya sahibim.acikogretimde bir dersin son 5 senesine ait tüm sorulari çıkartıp doğru cevapları yazıyorum arada birde hafizami tazelemek icin bakiyorum.sadece bu sekilde dersleri gectim bugüne kadar.30 soru toplam 4 ders 120 soru benim için yarım saat falan sürüyor sınavda.sorulari cevaplarken de bu yarışmada soruya bakmıyorum.şıklara bakıyorum.dogru şıkkı cevaplar arasından buluyorum.
Nasıl yaptığımdan şüphesi olan varsa inanmayan varsa ankaradayim.bulusalim internet Kafe'de yapayım aynı puanı.eger vesteldeki yetkililerde arzu ederse onların gözünün önünde de yapabilirim aynı puandan.hepinize selamlar. ;)

Çevrimdışı isolayn

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 21 Kasım 2011, 22:21:36 »
Şimdi arkadaslar öncelikle bilgisayarım ve internetim baya hızlı mouse'um oyuncu mouse'larindan çok hassas artı chrome kullanıyorum.
Ayrica bu bes adet altinisik hesapları bana esime anneme babama ve kardesime ait.hepside aktif kullanılan hesaplar.yani fake hesap falan değil.
arkadasin teki bir programdan bahsetmiş ben program kullanıyorum ama görüntü kaydetme programı.yarismaya başlıyorum hepsini yalan yanlış cevaplıyorum.sonra kaydettiğim görüntüyü acıyorum ve soruların cevaplarını iyice araştırıyorum.bunun için tuttuğum notları özellikle sınırsız gezideki notlarimi görseniz inanamazsınız.Kenya'nın herseyini ezberledim diyebilirim.
Ondan sonraki aşamada da acikogretimde uyguladığım taktığı uyguluyorum gordugunuz gibi yuzde yuz basarili tavsiye ederim.soyleki; soruyu olduğu gibi kağıda yazıyorum sonra da doğru cevabı yazıyorum.sadece bu benim için yeterli oluyor hafızama kazınıyor.fotografik bir hafızaya sahibim.acikogretimde bir dersin son 5 senesine ait tüm sorulari çıkartıp doğru cevapları yazıyorum arada birde hafizami tazelemek icin bakiyorum.sadece bu sekilde dersleri gectim bugüne kadar.30 soru toplam 4 ders 120 soru benim için yarım saat falan sürüyor sınavda.sorulari cevaplarken de bu yarışmada soruya bakmıyorum.şıklara bakıyorum.dogru şıkkı cevaplar arasından buluyorum.
Nasıl yaptığımdan şüphesi olan varsa inanmayan varsa ankaradayim.bulusalim internet Kafe'de yapayım aynı puanı.eger vesteldeki yetkililerde arzu ederse onların gözünün önünde de yapabilirim aynı puandan.hepinize selamlar. ;)
dostum kafeye gerek yok bize gelip bana bi yardım etsen veya ben size gelsem yeter  :D ama fazla takılmamnı öneririm kampanya alemi böyledir  :)

evet maalesef anında yiyiyorlar adamı.bir arkadaşın yazdığı gibi farklı isimlerle fake hesaplarla mı yarışsaydık yani.aile fertlerinin facebook hesaplarıyla yarışmak suç mu.kampanyacı hangi arkadaş sadece kendi hesabıyla yarışıyor.herkes bütün sülalesine hesap açıp hediyeler kazanıyor

Çevrimdışı isolayn

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 21 Kasım 2011, 22:23:13 »
bu kadar zekisin ne işin var açık öğretimle :)

açıköğretim zeki insanların işi zaten.kolayca diplomanı alıyosun daha ne olsun.diğerleriyle aynı şartlara imkanlara sahip oluyosun  ;D

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #56 : 21 Kasım 2011, 22:48:17 »
zeki olmayan mı açıköğretime gidiyor bende bunu merak ettim  ???

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #57 : 21 Kasım 2011, 22:51:21 »
valla açıköğretim zeki insan işi mi değil mi bilmem ama bu yaştan sonra aftan yararlanıp kayıt yeniledim, cesur olduğum kesin ;D ;D :P
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 21 Kasım 2011, 22:53:51 »
bence de önemli bi konu açıkögretimdeki binlerce insan zeki mi degil mi onu bilmiyorum ama yine bu yarışmacılara itiraz olayında benim kazanamadıgım bir yarışmada birisi jüriyi tanıdığımı söylemişti de o bir fikir veriyor  :D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #59 : 21 Kasım 2011, 22:54:35 »
bence açıköğretimi küçümsemeli insan..benim alt devremden öğrencilerin birçoğu Ekonometri II dersinden 05(Vize)-15(Final) alarak geçiyorsa siz düşünün !..Açık öğretimde 47 'de kal bakalım seni kimler kurtarabiliyor ! (:
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...