Gönderen Konu: Vestel F18 Jetwash  (Okunma sayısı 10061 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Vestel F18 Jetwash
« Yanıtla #40 : 21 Kasım 2011, 21:38:49 »
ayrıca farklı isim-soyadlarla da katılabilirdi..o zaman kimsenin ruhu duymazdı..bence birilerini eleştirirken bu kadar yakıcı olmayalım..bro görüşlerine de katılıyorum..saygılar...
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 21 Kasım 2011, 21:51:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Şimdi arkadaslar öncelikle bilgisayarım ve internetim baya hızlı mouse'um oyuncu mouse'larindan çok hassas artı chrome kullanıyorum.
Ayrica bu bes adet altinisik hesapları bana esime anneme babama ve kardesime ait.hepside aktif kullanılan hesaplar.yani fake hesap falan değil.
arkadasin teki bir programdan bahsetmiş ben program kullanıyorum ama görüntü kaydetme programı.yarismaya başlıyorum hepsini yalan yanlış cevaplıyorum.sonra kaydettiğim görüntüyü acıyorum ve soruların cevaplarını iyice araştırıyorum.bunun için tuttuğum notları özellikle sınırsız gezideki notlarimi görseniz inanamazsınız.Kenya'nın herseyini ezberledim diyebilirim.
Ondan sonraki aşamada da acikogretimde uyguladığım taktığı uyguluyorum gordugunuz gibi yuzde yuz basarili tavsiye ederim.soyleki; soruyu olduğu gibi kağıda yazıyorum sonra da doğru cevabı yazıyorum.sadece bu benim için yeterli oluyor hafızama kazınıyor.fotografik bir hafızaya sahibim.acikogretimde bir dersin son 5 senesine ait tüm sorulari çıkartıp doğru cevapları yazıyorum arada birde hafizami tazelemek icin bakiyorum.sadece bu sekilde dersleri gectim bugüne kadar.30 soru toplam 4 ders 120 soru benim için yarım saat falan sürüyor sınavda.sorulari cevaplarken de bu yarışmada soruya bakmıyorum.şıklara bakıyorum.dogru şıkkı cevaplar arasından buluyorum.
Nasıl yaptığımdan şüphesi olan varsa inanmayan varsa ankaradayim.bulusalim internet Kafe'de yapayım aynı puanı.eger vesteldeki yetkililerde arzu ederse onların gözünün önünde de yapabilirim aynı puandan.hepinize selamlar. ;)
dostum kafeye gerek yok bize gelip bana bi yardım etsen veya ben size gelsem yeter  :D ama fazla takılmamnı öneririm kampanya alemi böyledir  :)

Çevrimdışı ebruli09

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 21 Kasım 2011, 21:58:57 »
oyuna bir bakın. listeyi  güncellemişler. altınışık ların hepsi silinmiş. Herhalde program ile yazılmıştı. Eğer hakkıyla arkadaş yazdırmışsa yazık olmuş. Ama 4-5 isim birden daha ilk günden sokup dikkat çekmemeliydi.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 21 Kasım 2011, 22:01:56 »
Şimdi arkadaslar öncelikle bilgisayarım ve internetim baya hızlı mouse'um oyuncu mouse'larindan çok hassas artı chrome kullanıyorum.
Ayrica bu bes adet altinisik hesapları bana esime anneme babama ve kardesime ait.hepside aktif kullanılan hesaplar.yani fake hesap falan değil.
arkadasin teki bir programdan bahsetmiş ben program kullanıyorum ama görüntü kaydetme programı.yarismaya başlıyorum hepsini yalan yanlış cevaplıyorum.sonra kaydettiğim görüntüyü acıyorum ve soruların cevaplarını iyice araştırıyorum.bunun için tuttuğum notları özellikle sınırsız gezideki notlarimi görseniz inanamazsınız.Kenya'nın herseyini ezberledim diyebilirim.
Ondan sonraki aşamada da acikogretimde uyguladığım taktığı uyguluyorum gordugunuz gibi yuzde yuz basarili tavsiye ederim.soyleki; soruyu olduğu gibi kağıda yazıyorum sonra da doğru cevabı yazıyorum.sadece bu benim için yeterli oluyor hafızama kazınıyor.fotografik bir hafızaya sahibim.acikogretimde bir dersin son 5 senesine ait tüm sorulari çıkartıp doğru cevapları yazıyorum arada birde hafizami tazelemek icin bakiyorum.sadece bu sekilde dersleri gectim bugüne kadar.30 soru toplam 4 ders 120 soru benim için yarım saat falan sürüyor sınavda.sorulari cevaplarken de bu yarışmada soruya bakmıyorum.şıklara bakıyorum.dogru şıkkı cevaplar arasından buluyorum.
Nasıl yaptığımdan şüphesi olan varsa inanmayan varsa ankaradayim.bulusalim internet Kafe'de yapayım aynı puanı.eger vesteldeki yetkililerde arzu ederse onların gözünün önünde de yapabilirim aynı puandan.hepinize selamlar. ;)
Ben de 4,5 sene önce bir yarışmada aynı taktiği izlemiştim. Camtasia ile bütün soruları kaydedip ezberleyerek yapmıştım. Güzel taktik.  Anlayamadığım birşey var. Madem fotografik hafızan var, açıköğretimde işin ne?
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2011, 22:03:30 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı isolayn

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 21 Kasım 2011, 22:05:09 »
İkinci üniversite dostum.mecburen maaş yükselsin diye ;D

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 21 Kasım 2011, 22:07:12 »
İkinci üniversite dostum.mecburen maaş yükselsin diye ;D

Kamudasın herhalde.  İlkinde ne okudun?

Çevrimdışı isolayn

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 21 Kasım 2011, 22:09:13 »
endüstriyel elektonik

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 21 Kasım 2011, 22:10:10 »
endüstriyel elektonik

Yaptığın skorları bilirkişi önünde ispatlayabilecek durumdaysan mahkemeye git derim.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #48 : 21 Kasım 2011, 22:11:24 »
   süphan Aksu   4781.20
2
Gül Evrim Barut   4695.34
3
Banu Usanmaz   4645.50
4
Önder Bakan   4644.12
5
yasin Öztürk   4632.03
6
Aslı Sivri   4624.31
7
Süheyla Levent   4497.98
8
Görkem Ahi   4474.98
9
Zeynep Öykü Iş   4428.02
10
Yasemin Özlem Dinç   4413.31
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı isolayn

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 21 Kasım 2011, 22:11:29 »
oyuna bir bakın. listeyi  güncellemişler. altınışık ların hepsi silinmiş. Herhalde program ile yazılmıştı. Eğer hakkıyla arkadaş yazdırmışsa yazık olmuş. Ama 4-5 isim birden daha ilk günden sokup dikkat çekmemeliydi.

teşekkür ederim haber verdiğiniz için.ayrıca puanlarımın neden silindiğini öğrendikten sonra tekrar başlayacam.bugün daha yarışmadım.yarışmadan soğuttular beni yaa. ;D