Gönderen Konu: Bu Bana Hayatımın En Güzel Süprizi- Anne Oluyorum :)))  (Okunma sayısı 7647 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burakcan

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bu Bana Hayatımın En Güzel Süprizi- Anne Oluyorum :)))
« Yanıtla #50 : 31 Ekim 2011, 20:52:28 »
allah eli ayağı düzgün salih bir evlat nasip etsin annelik dünyanın  en güzel duygusu herkesin tatması dilegiyle

Çevrimdışı burakcan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 31 Ekim 2011, 20:54:32 »
ilkem darısı senin başına diyelimmi ;) :D

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #52 : 31 Ekim 2011, 22:31:46 »
Canımm çok sevindim senin adına.Bundan 3 ay önce benim hamile olduğumu öğrendiğinizde isimyok ve sen darısı başıma demiştiniz.İkiniz içinde yürekten dua ettim,inşallah en kısa zamanda isimyok'ta böyle güzel bir haberle mutlu olur.:)
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.Biz de 4 gün önce kontrole gittik 4. ayı doldurduk ve bir kızımız olacağını öğrendik.inşallah 5 ay sonra kızımızı sağlıkla kucağımıza alacağız.:)
Bu arada 4 boyutlu ultrasonu şiddetle öneriyorum.Mükemmel bir şey.Sanırım artık çoğu hastane de var.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2011, 22:33:43 Gönderen: venüsger »
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 31 Ekim 2011, 22:43:04 »
tebrikler..sağlıklı hamilelikler ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah..
moustache pig :D

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #54 : 31 Ekim 2011, 22:45:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Canımm çok sevindim senin adına.Bundan 3 ay önce benim hamile olduğumu öğrendiğinizde isimyok ve sen darısı başıma demiştiniz.İkiniz içinde yürekten dua ettim,inşallah en kısa zamanda isimyok'ta böyle güzel bir haberle mutlu olur.:)
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.Biz de 4 gün önce kontrole gittik 4. ayı doldurduk ve bir kızımız olacağını öğrendik.inşallah 5 ay sonra kızımızı sağlıkla kucağımıza alacağız.:)
Bu arada 4 boyutlu ultrasonu şiddetle öneriyorum.Mükemmel bir şey.Sanırım artık çoğu hastane de var.

canım teşekkürler güzel dileklerin için. sizleri duydukça hem çok seviniyorum hemde daha çok istiyorum ama zamanı ne zaman bilmiyoruz ... Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi  :-*

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 01 Kasım 2011, 07:52:37 »
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar güzel dilekleriniz için iyi ki sizleri tanımışım :)
Venüs kızında eminim senin gibi çok güzel olacak, sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah canımm :)
Darısı isteyenlerin başına..

Çevrimdışı selluka

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 01 Kasım 2011, 08:37:56 »
tebrik ederim ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,bende benzer duyguları yaşıyorum,1 tane oğlum var ve ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrendim 2 gün önce ,hala şoklardayım :) :)

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 01 Kasım 2011, 08:54:27 »
Maaşallah forum hamile doldu Allah tamamına erdirsin hepiniz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alın inşallah. :D

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 01 Kasım 2011, 09:01:50 »
bu arada venüsgerin dediği gibi  4 boyutlu ultrason gerçekten harika bir şey  :D :D :D :D :D birde cd ye kaydedip veriyorlar görüntüleri  :D :D :D

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 01 Kasım 2011, 09:02:57 »
tebrik ederim ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,bende benzer duyguları yaşıyorum,1 tane oğlum var ve ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrendim 2 gün önce ,hala şoklardayım :) :)
Ben de seni tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)