Hayatımda sayılıdır böylesine mutlu olduğum..
Hala öyle şaşkın öyle mutluyum ki ne diyeceğimi bile bilemiyorum aslında aklımda o kadar çok şey vardı ki sizinle paylaşmak istediğim..Dün test yaptım sonuç pozitif çıktı sevinçten havalara uçtuk çok mutluyum çoook
Darısı tüm isteyenlerin başına
Tebrikler

Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
ayyy canım senin adına çok sevindim

sağlıkla kucağına alırsın inşallah.darısı bana ve benim gibi aylardır isteyipte bu haberi alamayanlara olsun...
tebrikler canım .Rabbim in.ş hyrlısı ile kucağına almayıda nasip ederi.onlar cennet gülleri, hayatımızı anlamlı kılan melekler.rabbimin bize mükafatları
Tebrik ederim.darısı anne olmak isteyenlere inşallah.
anne olmak cok güzel bir anne olarak sizi tebrik edeim sağlık ve mutlulukla bebeiğini büyütürsün inş canım
Tebrik ederim

Allah sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmeyi de nasip eder inşallah. Ben de senin kadar heyecanlıydım, şimdi 5 ayı doldurduk

İnşallah martta dünyaya gelecek. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.sağlıklı,sıhhatli,hayırlı bir evlat olması dileğiyle...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Tebrik ederim
Allah sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmeyi de nasip eder inşallah. Ben de senin kadar heyecanlıydım, şimdi 5 ayı doldurduk
İnşallah martta dünyaya gelecek. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
Ben de seni tebrik ederim Ebru, sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bu arada bir şey soracaktım 2 ay folik asit kullandım şimdi 3 ay daha mı içmeliyim gebeliğin ilk 3 ayı içilmeli diye okudum bir kitapta da