0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinenkaz altındaki öğretmen arkadaşım vefat etmiş şimdi öğrendim minik oğluda vefat etmiş çok üzgünüm şu an 4 yaşındaki kızı annesiz kaldı çok zor Allah sabır versinçok üzüldüm başınız sağ olsun. mekanları cennet olsun.. geride kalan kızına daha çok üzüldüm anneanne-babaanne vardır inşallah...
enkaz altındaki öğretmen arkadaşım vefat etmiş şimdi öğrendim minik oğluda vefat etmiş çok üzgünüm şu an 4 yaşındaki kızı annesiz kaldı çok zor Allah sabır versin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinenkaz altındaki öğretmen arkadaşım vefat etmiş şimdi öğrendim minik oğluda vefat etmiş çok üzgünüm şu an 4 yaşındaki kızı annesiz kaldı çok zor Allah sabır versinçok üzüldüm başınız sağ olsun. mekanları cennet olsun.. geride kalan kızına daha çok üzüldüm anneanne-babaanne vardır inşallah... babanesi dedesi iki gün önce çıkarıldı enkazdan maalesef hayatta değiller sadece babası ile kaldı yavrucak ananesi var ama
Deprem bölgesine yardım yapan ŞİRKETLERİN LİSTESİ.. (yardımını duyurmak istemeyenler hariç) Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sürekli güncelleniyor..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyasaklanan van depremi video'su