Gönderen Konu: vanda 6 büyüklünde deprem  (Okunma sayısı 24748 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
Ynt: vanda 6 büyüklünde deprem
« Yanıtla #190 : 25 Ekim 2011, 12:23:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
asıl bazı kendını bılmez anlamsız kıyafetler gonderecek sımdı sız onu gorun asıl...Gölcuk depremınde kutulardan dansöz kıyafetı,gece elbısesı,topuklu ayakkabı cıkmıstı bır de ekrana cekmıslerdı...

burda da gelinlik gönderen falan çıkmış en güzeli kızılaya yardım onlar gerekeni alsınlar.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #191 : 25 Ekim 2011, 13:18:25 »

@twthaber
Twit Haber October 24, 2011

Flaş! Twthaber Roj TV'yi Sarmaşık derneği'ne yardım talebinde bulunurken yakaladı!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #192 : 25 Ekim 2011, 15:33:07 »
asıl bazı kendını bılmez anlamsız kıyafetler gonderecek sımdı sız onu gorun asıl...Gölcuk depremınde kutulardan dansöz kıyafetı,gece elbısesı,topuklu ayakkabı cıkmıstı bır de ekrana cekmıslerdı...

dün saba tümerde az bi kısmını izledim sanırım kirli iç çamaşırı yollayanlar olmuş.. belkide ondandır.. işte bazı kendini bilmezler yapıyo böyle bişey sonra doğru düzgün şeyler gönderecek insanlarıda engelliyor böyleleri......... :-\  

« Son Düzenleme: 25 Ekim 2011, 15:51:37 Gönderen: fatosmurat »
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #193 : 25 Ekim 2011, 15:36:04 »
Ben insanligimizin ayaklar altinda kaldigini sanmiyorum.Bence cokguzel bir dayanisma sergiledik.Onca kisi evini acti her kurum yardimda oncu oldu.Bence insan oldugumuzu sergiledik millet olarak.Ufak tefekseyler elbete cikicaktir ama bunuda yapan provake edenlerinde dediklerine cok kaale almamak  lazim bence..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #194 : 25 Ekim 2011, 15:38:22 »

dün saba tümerde az bi kısmını izledim sanırım kirli iç çamaşırı yollayanlar olmuş.. belkide ondandır.. işte bazı kendini bilmezler yapıyo böyle bişey sonra doğru düzgün şeyler gönderecek insanlarıda karalıyor böyleleri......... :-\ 

ülke olarak insanlığımız enkaz altında kalmış vah ki ne vah.......
heryerde var hasta ruhlu insanlar
ama genel olarak çok yardım sever bir milletiz gördük tekrar
geçende izledğimiz o video neydi çinde çocuk yol ortasında kimse bakmadı
insanlar enkaz altından birilerini çıkarmak için tırnaklarıyla kazdı toprağı belki yanlıştı ama içgüdüsel bişey bu, vicdanlı bir milletiz çok şükür allaha :)

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #195 : 25 Ekim 2011, 15:39:54 »
Ben insanligimizin ayaklar altinda kaldigini sanmiyorum.Bence cokguzel bir dayanisma sergiledik.Onca kisi evini acti her kurum yardimda oncu oldu.Bence insan oldugumuzu sergiledik millet olarak.Ufak tefekseyler elbete cikicaktir ama bunuda yapan provake edenlerinde dediklerine cok kaale almamak  lazim bence..

ben çamaşır olayından dolayı öyle dedim.. yoksa türk halkı yardım akıttı resmen elinden gelenin fazlasını yaptı....

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #196 : 25 Ekim 2011, 15:51:43 »
eskileri göndermeyin haberini burdan duyuyorum ilkkez,gerçekten hiç hoş bir hareket değil. İnsanlık adına gönderilecek bu yardımlar kısıtlanırsa doğru olmaz. Evrimini tamamlayamamış kişilerin gönderdiği kirli iç çamaşırı vs. binde bir olacak bişe, çok yıpranmış kıyafetler de  göndermiyoruz ztn.. Kızılay işgüzarlık yapmış resmen

Kendi çocuklarımız yegenlerimiz için bile tanıdıklardan aldığımız kıyafetleri giydirebiliyoruz kimi zaman,çünkü küçk çocuk kıyafetleri yeni gibi duruyor..
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #197 : 25 Ekim 2011, 15:55:49 »
benim ikiz kızlarım var, kendimizde çok aldık kıyafet ama tanıdığım birinin kızlarının kıyafetlerini alıp giydirmektende hiç gocunmadım.......

kızılay uğraşmak istemiyor anlaşılan.. vanda ercişte belki ihtiyaç olmaz gönderilenler karşılar ihtiyacı belki  ama tvde görüyoruz ordaki çocuklar kışın karda kışta kabansız montsuz, ayakları yazlık ayakkabı ile dolaşıyorlar  :-\

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #198 : 25 Ekim 2011, 16:00:06 »
14 günlük bebek kurtarılmışşş.. Öldürmeyen allah öldürmüyo iştee allahım nelere kadir...

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #199 : 25 Ekim 2011, 16:03:41 »
14 günlük bebek kurtarılmışşş.. Öldürmeyen allah öldürmüyo iştee allahım nelere kadir...

bende o habere baktım azönce..Allah büyük işte..

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  bi yandan da bu habere bakınca kahroldum,böyle bir acı yaşatmasın Allah kmseye, Allah sabır versin..İnsan böyle bir acıyı düşünmek bile istemiyor

Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..