Gönderen Konu: Axe ile numaralar aksın  (Okunma sayısı 57787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
Ynt: Axe ile numaralar aksın
« Yanıtla #130 : 29 Nisan 2009, 20:07:07 »
kusura bakmayın bi an çok sinirlendim  ::) ama hile yapanları yinede kınıyorum , bilgiler için saol sinless...
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2009, 21:00:49 Gönderen: sielanmucuk »

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #131 : 29 Nisan 2009, 20:41:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ilk 10 belli arkadaşlar , hiçkimse boşuna uğraşmasın , oyunun tüm açıkları kapatıldı , ilk 10'da komple hile yaparak , 1 kıza 2 * 3 kere tıklayarak oluşturdular o puanları , bu oyunda yapabileceğiniz maksiumum puan 10.400 dür , ama en yukarıda 10.800 lü puanlar var , ben elimin gücüyle 12 sıradayım , emek verdiğim bir oyunda hileyle ödül sahibi olanları Allah bildiği gibi yapsın , içimden çok çeşitli lanet etmek geliyor , "umarım bu şekilde kazanan kişilerin" mutlak acısı çıkar yaşamında ... iyi forumlar...

10.400 değil maksimum puan 10.900 e yakın bir rakam.

33 kız var * 150 = 4950
zamandan 950 puanla tamamladını farz ediyorum = 5700
Her kızın ismini doğru bildiğinde 33 kız * 10 = 330

10.980 civarı ediyor aşağı yukarı  + 500 puanda arkadaşına önerden aldığını farzediyorum 11.480  ama bunu yapmak için her kızın ismini doğru bilip sıralamasını doğru bilmen gerekmekte. el becerisi ve akılda kalması lazım.

+ Artık hile yapanları anında yok etmeye başladılar hile yapıp dahala orada görüyorsanız mail atmanız yeterli ellerinden geldiği sürece siliyorlar hilecileri. Mesela  2 kullanıcı adı ile yarışan biri vardı Alemci03 Alemci0303 onu dair sildiler normal puan almasına rağmen.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2009, 22:24:34 Gönderen: sinless »
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #132 : 30 Nisan 2009, 02:01:59 »
sinless meraba

davetler ne şekilde geçiyor hesaba? ben 2-3 arkdaşımı davet ettim ama hesaba geçti geçmedi yani şunu anlamıyorum diyelim 10 000 yaptık. 2 kişi üye oldu 10 200 olduk. daha sonra 10 500 yaptık oyunda bu hesaba 10700 oalrak mı geçiyor? sen davet yaptın mı?

birincisin yani bu soruya cevap bulabildin mi?

Evet davet puanın sabit oalrak kalıyor 26 sında 3 arkadaşımı üye yapmıştım 27 sinde puanlar sıfırlandığında tekrardan siteye giriş yaptığımda puanım 300 olarak gözükmekteydi.

örn: ilk oyunda 9.500 yaptın + 5 davetiyenle 10.000 puanın oluyor
ikinci oyunda 10.400 yaptın 10.900 oluyor.

davetiye puanın devamlı sabit kalmakta.

Ben 5 tane arkadaşımı üye yapmıştım.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #133 : 30 Nisan 2009, 22:05:10 »
10.875 lerin hepsi aynı kişidir kesin  ;D ;D ;D 30 dakika içinde türediler  ;D ;D ;D
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
    • hepsiburada
« Yanıtla #134 : 30 Nisan 2009, 22:36:35 »
10.875 lerin hepsi aynı kişidir kesin  ;D ;D ;D 30 dakika içinde türediler  ;D ;D ;D

ben o ilk 4 olan 875 sikayet edicem

hepsi aynı kişi yarım saat içinde girdiler bende takip ettim !  >:(

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #135 : 01 Mayıs 2009, 04:41:41 »
katılıyorum bi taktik bulmuş hepsi aynı puan olmuş >:(

neyse bildirelim. bu böyle 27 sine kadar çetrefilli geçecek

110.875 ciler çoğalmış  ;D ;D ;D 1 türk dünyaya bedel burdanda anlıyoruz. Vallaha dünya korksun bizden elimize geçiririz bu gidişle  ::) ;D ::)

10.910 larda dün gece 10 dakika arayla türedi. 875 lerden bazılarını uçurmuşlar adamlar dikkate alıyor ama hepsini kontrol etmiyorlar.

Düzeltme: Az önce tekrar oynadım bayağı bir kastım oyun 10.860 tan yukarı bitirilmiyor 5 tane davetiyem olduğu halde puanıma yansımamaya başladı anlam veremedim.
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2009, 14:39:03 Gönderen: sinless »
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
    • hepsiburada
« Yanıtla #136 : 01 Mayıs 2009, 15:38:18 »

110.875 ciler çoğalmış  ;D ;D ;D 1 türk dünyaya bedel burdanda anlıyoruz. Vallaha dünya korksun bizden elimize geçiririz bu gidişle  ::) ;D ::)

10.910 larda dün gece 10 dakika arayla türedi. 875 lerden bazılarını uçurmuşlar adamlar dikkate alıyor ama hepsini kontrol etmiyorlar.

Düzeltme: Az önce tekrar oynadım bayağı bir kastım oyun 10.860 tan yukarı bitirilmiyor 5 tane davetiyem olduğu halde puanıma yansımamaya başladı anlam veremedim.

ben 910'ları şikayete gidiyorum  :D

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #137 : 01 Mayıs 2009, 20:26:57 »

ben 910'ları şikayete gidiyorum  :D

875 üstü hepsi hile bulmuşlar yine hilesini  ;D ;D
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
    • hepsiburada
« Yanıtla #138 : 01 Mayıs 2009, 22:12:21 »
Alıntı

875 üstü hepsi hile bulmuşlar yine hilesini  ;D ;D

ARkadaşlar hep birlikte şikayet edelim , üşenmeyelim !

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #139 : 01 Mayıs 2009, 22:21:34 »
Puanlı, surelı oyunlar da hıle yapmak ısteyen her turlu yapar kımse de engelleyemez. Hıleyı fılan destekledıgım yok yanlıs anlasılmasın bu oyunu da oynamıyacagım ama malesef bu ıs boyle. Umarım hıle yapanlar tespıt edılır ve sılınır. Orkıdın pınball oyununda adamlar dunyaları goturduler, kımse de sılmedı adamların puanını. Oylamalı oyun yapsınlar dıyecegım ama onda da cevresı olan goturuyor.En guzelı cekılısler. Bu yuzden su sıralar sadece pınar beyazın kampanyasına katıldım.

Bu arada kımseyı savundugum yok ama oylamalı oyunlarda sızler (onlar kendılerını bılıyor) forumda kımseden oy ıstemıyor musunuz? Emek fılan dılınızden dusmuyor ama bu da emek hırsızlıgı degıl mıdır? Adam bır bug bulmus dogal olarak kullanmıs. Ben kullanmıyorum dıyecek adam cok az bulunur kı yukarıda kı arkadasda bugu acıklamıs kendısıne helal olsun demek ıstıyorum. Bunun dısında adama saldıran arkadaslar sızde aynı bugu bulsanız degerlendırırdınız. Uyelere karsı kırıcı mesajlar atmayın hele hele hıle yaptıgı bellı olmayan kısılere bu sekılde yorumlar atmanız yakısık almıyor.