0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anlaşılmıyor bişi yaaaaa offff
3-4 çakal yine şanslarını zorluyor birazdan onlarıda temizlerler lonelycocuq seni gözüm ısırıyor bi yerden ve de hiç olumlu düşünceler gelmiyor aklıma neden acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3-4 çakal yine şanslarını zorluyor birazdan onlarıda temizlerler lonelycocuq seni gözüm ısırıyor bi yerden ve de hiç olumlu düşünceler gelmiyor aklıma neden acaba Türk değilmiyiz bu yarışma acaba yurtdışında olsa böyle hileler olurmu puanlar. İnat ettim birazdan fake nick alıcam herşeyi fake yapıp puanı uçurucam gözleri doysun manasında sinir oldum bu hilecilerin hepsine.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3-4 çakal yine şanslarını zorluyor birazdan onlarıda temizlerler lonelycocuq seni gözüm ısırıyor bi yerden ve de hiç olumlu düşünceler gelmiyor aklıma neden acaba Türk değilmiyiz bu yarışma acaba yurtdışında olsa böyle hileler olurmu puanlar. İnat ettim birazdan fake nick alıcam herşeyi fake yapıp puanı uçurucam gözleri doysun manasında sinir oldum bu hilecilerin hepsine.ip numaranı tespit edip yarışmaya katılımını komple engelleyebilirler dikkat et ...
sinless hiç riske girme. Sonuç olarak 10gibi bi ortalamayla yarışmanın bitirilebildiğini ve 500 ekstra davet puanı alınabildiğini axe yetkilileri dahil herkes biliyor adamlarda sürekli temizlik yapıyor. Önem verdikleri belli oluyor. hergece temizlemekten bıkıp haftada 1 fln temizleyebilirler. IP statik olsun farketmez sonuçta eline bişey geçmez... o fazla puan yapanalrın bi kısmı silineceğini bilmeyenler..