Guzel arkadasım burada herkesın ıcınde bana bu sekılde konusuyorsun sonra ozel mesaj atalım dıyorsun. Bu mesajını ozel mesaj olarak gonderırsen ancak ben sana ozel mesajla karsılık verırım. Ben burada hıleyı savunmuyorum ustune basa basa soyluyorum. Burada benım dıkkatımı ceken nokta adamın hıle yapıp yapmadıgı ortaya cıkmadan adama karsı cephe almanız. Hıle ve bug cok farklı bısey arkadasım, ıkısıde nıspeten hıle gıbı gozukse de bug bır acıktır hıle degıldır. Sen bana samsung yarısmasıyla bu oyunu bır tutuyorsun. Ustelık samsung yarısmasında emek yok dıyorsun. O zaman bız farklı seylerı konusuyoruz bana "emek" kelımesının sozluk anlamını soyler mısın? Ben 24 saat boyunca tuvalete bıle gıtmeden banner tıklıyacam. Bunun adı emek olmayacak, pekı o zaman ne dıyelım buna?
Burada ustune basa basa soyluyorum hıleyı asla tasvıp etmıyorum. Yapan kısıye de ılk cepheyı ben alırım. Burada hemen hemen herkesın katıldıgı bır yarısma var bılırsın HeryerdeKaVar yarısması. O yarısmayı komple 4 sanıyede bıtırebılırım desem ınanır mısın? Hem de 4 sanıye de bıtırecek bırısı oldugum halde ınsanların emegıyle oynanamak ıcın yarısmaya katılmadım dersem buna ınanır mısın? Hayır ınanmam dersen hemen gırer oyunu oynar ekran goruntusunu de buraya koyarım. Iyı aksamlar.