Gönderen Konu: Axe ile numaralar aksın  (Okunma sayısı 57320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
Ynt: Axe ile numaralar aksın
« Yanıtla #140 : 01 Mayıs 2009, 22:58:05 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Puanlı, surelı oyunlar da hıle yapmak ısteyen her turlu yapar kımse de engelleyemez. Hıleyı fılan destekledıgım yok yanlıs anlasılmasın bu oyunu da oynamıyacagım ama malesef bu ıs boyle. Umarım hıle yapanlar tespıt edılır ve sılınır. Orkıdın pınball oyununda adamlar dunyaları goturduler, kımse de sılmedı adamların puanını. Oylamalı oyun yapsınlar dıyecegım ama onda da cevresı olan goturuyor.En guzelı cekılısler. Bu yuzden su sıralar sadece pınar beyazın kampanyasına katıldım.

Bu arada kımseyı savundugum yok ama oylamalı oyunlarda sızler (onlar kendılerını bılıyor) forumda kımseden oy ıstemıyor musunuz? Emek fılan dılınızden dusmuyor ama bu da emek hırsızlıgı degıl mıdır? Adam bır bug bulmus dogal olarak kullanmıs. Ben kullanmıyorum dıyecek adam cok az bulunur kı yukarıda kı arkadasda bugu acıklamıs kendısıne helal olsun demek ıstıyorum. Bunun dısında adama saldıran arkadaslar sızde aynı bugu bulsanız degerlendırırdınız. Uyelere karsı kırıcı mesajlar atmayın hele hele hıle yaptıgı bellı olmayan kısılere bu sekılde yorumlar atmanız yakısık almıyor.

Pardon ama çokl çekimser konuşuyorsun burada bug bulanı savunurken samsungun yarışmasında hile yapanlara yadırıyordun eğer hakkıyla alınan bir puan varsa herkes hakkını savunur. Bug la alınacak puan kendinden başkasını tatmin etmezki axe ye şikayet ettiğinde doğrudan silindiklerine bir çok kişi şahit olmuştur. Bug kullanmak istersem orada yetişecek 1 kullanıcı göremiyorum. O zaman samsung yarışmasında da emek yok o yüzden savunmana gerek yok.

Cevap yazıcaksan konu dışına çıkmadan yaz bence biraz düşünerek yazmaya özen göster. Forumu bu tür mesajla kirletmek istemem cevap yazmak istersen özel mesaj atarsan sevinirim.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı Chayan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #141 : 01 Mayıs 2009, 23:04:51 »
Guzel arkadasım burada herkesın ıcınde bana bu sekılde konusuyorsun sonra ozel mesaj atalım dıyorsun. Bu mesajını ozel mesaj olarak gonderırsen ancak ben sana ozel mesajla karsılık verırım. Ben burada hıleyı savunmuyorum ustune basa basa soyluyorum. Burada benım dıkkatımı ceken nokta adamın hıle yapıp yapmadıgı ortaya cıkmadan adama karsı cephe almanız. Hıle ve bug cok farklı bısey arkadasım, ıkısıde nıspeten hıle gıbı gozukse de bug bır acıktır hıle degıldır. Sen bana samsung yarısmasıyla bu oyunu bır tutuyorsun. Ustelık samsung yarısmasında emek yok dıyorsun. O zaman bız farklı seylerı konusuyoruz bana "emek" kelımesının sozluk anlamını soyler mısın? Ben 24 saat boyunca tuvalete bıle gıtmeden banner tıklıyacam.  Bunun adı emek olmayacak, pekı o zaman ne dıyelım buna?

Burada ustune basa basa soyluyorum hıleyı asla tasvıp etmıyorum. Yapan kısıye de ılk cepheyı ben alırım. Burada hemen hemen herkesın katıldıgı bır yarısma var bılırsın HeryerdeKaVar yarısması. O yarısmayı komple 4 sanıyede bıtırebılırım desem ınanır mısın? Hem de 4 sanıye de bıtırecek bırısı oldugum halde ınsanların emegıyle oynanamak ıcın yarısmaya katılmadım dersem buna ınanır mısın? Hayır ınanmam dersen hemen gırer oyunu oynar ekran goruntusunu de buraya koyarım. Iyı aksamlar.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #142 : 01 Mayıs 2009, 23:06:08 »
Yeter arkadaşlar daha fazla uzatırsanız mesajlarınızı silip konuyu kilitlemek zorunda kalacağım!

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #143 : 02 Mayıs 2009, 16:10:38 »
gittikçe puanlar artıyo  :)

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #144 : 02 Mayıs 2009, 16:12:02 »

ben şikayet ettim 2 - 3 kere ama ilgilenmiyorlar şimdilik , bilmiyorum ne olacak !

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #145 : 02 Mayıs 2009, 16:13:47 »

ben şikayet ettim 2 - 3 kere ama ilgilenmiyorlar şimdilik , bilmiyorum ne olacak !

belki haftasonu oldugu icin mesai yoktur.pazartesi filan temizlemeye başlarlar yine

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #146 : 03 Mayıs 2009, 21:32:50 »
ben son haftaya kadar oynamayacağım.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
« Yanıtla #147 : 04 Mayıs 2009, 09:56:34 »
Yaaa hileleri ayıklamışlar ama bende gitmişim neler oluyor anlamadım  :-[

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #148 : 04 Mayıs 2009, 14:40:03 »
Yaaa hileleri ayıklamışlar ama bende gitmişim neler oluyor anlamadım  :-[

Sadece hile yapanları değil herkesi silmeye başladılar  :D her saat başı beş kişi uçuruyorlar  :o
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #149 : 04 Mayıs 2009, 14:42:44 »
Numaralar akmış axe da.Bende devam edicem ama o puanlara ulaşmam cok zor :S
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...