Gönderen Konu: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı  (Okunma sayısı 33301 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
Ynt: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı
« Yanıtla #90 : 19 Ekim 2011, 13:55:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
iki millet iki devlet içinmi verildi bu kadar şehit..... >:( >:(
ülke bölünsün manasında demedim .yanlış anlaşılmasın ..
yani iki ayrı milletin iki ayrı devlet olması lazım...bu yazıdan bu anlam çıkıyo ama.o zaman düzeltin lütfen...

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #91 : 19 Ekim 2011, 14:10:35 »
3 ülke bi ülke nasıl olur anlayamadım.o zaman oraya gitmek isteyen gitsin bakalım türkiyedeki rahatı bulabileceklermi.türkiyede başka ırklarda var onlar ne olcak o zaman.ülkemiz o kadar güzelki mahvedilmese herkes zaten rahat edecek..

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #92 : 19 Ekim 2011, 14:11:13 »
neyse hassas bir gün siliyorum yazdıklarımı...

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #93 : 19 Ekim 2011, 14:11:56 »
kuzey ırak onlar için ideal yer şerefsizler hepsini oraya tıkıp atom bombası atacaksın bunlara sadece 1 düğme yeter bizde 75-80 tane var yer altında yerleri de belli ordan göndereceksin şerefsizlere

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #94 : 19 Ekim 2011, 14:11:56 »
benim küçük oğullarım bile sabahtan beri ağlamama dayanamıyorlar. bu evlatlara kıyılır mı :'(

oğlumun 2 okulu da şehit ismi verilmiş okullardı. bilmiyorum yanlış mı yapıyorum ama okula her gittiğimde onların o güzel yüzlerine, resimlerine bakamıyorum.
bir kere bile okulların isimlerini bir kağıda veya etikete yazamadım şehit polis-er... ilkokulu diye... onlar bu gencecik yaşta toğrağın altında, ben yaşıyorum diye utanıyorum. biz burda rahatken onlar sırf erkek diye askerlik çağı geldi diye bütün yükü omuzlarına dayamalarına dayanamıyorum. gece bir yarısı peşine köpek düşse korkabilen gençleri orda dağın ortasında köpek sürüsüne yem atmalarına dayanamıyorum. çok şey yazmak, içimi dökmek istiyorum ama burası bir forum sukuneti korumalıyız diye susuyorum. zaten hepiniz çok güzel ifade etmişsiniz, kelimeler tıkanıyor...

bu acıları zaman geçince unutuyoruz sanıyoruz ama unutmuyoruz. bu şehit olayları hepimizin içinde gizliden kanayan bir yara çünkü vatan çok kutsal. ve vatanımız bu bu illetten kurtulmadan da bu yaralarımız kapanmayacak.
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #95 : 19 Ekim 2011, 14:12:26 »
sizcede hassat bi gün değilmiki.24 can  :'( :'(

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 19 Ekim 2011, 14:13:32 »
zaten bu güzelliklerden dolayı ne geliyorsa başımıza geliyor.Bu oyuna gelenler kim? Bize bu acıları yaşatanlar.Sanki bölünsk nolcak? Onları burada rahat mı ettireceklerama nato mermer nato kafa
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #97 : 19 Ekim 2011, 14:17:25 »
kime ne vercez yaa şehitlerimizin kemikleri sızlar bunları skın yazmayın bile .bir avuç toprağımıza kıyamam 

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #98 : 19 Ekim 2011, 14:18:32 »
arkadaşlar şehit sayısı malesef bu kadar az değilmiş.. bize bu kadar söyleniyor ama hakkaride polis bi tanıdığım var çokmuş şehit... maleseffff.  :'( :'( :'(
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #99 : 19 Ekim 2011, 14:20:07 »
arkadaşlar şehit sayısı malesef bu kadar az değilmiş.. bize bu kadar söyleniyor ama hakkaride polis bi tanıdığım var çokmuş şehit... maleseffff.  :'( :'( :'(

bencede şehit sayısı çoktur 26 dediklerine bakmayın arkadaşlar azaltarak açıklama yapıyorlar hep