0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTürkiye'nin başı sağolsun. Bugun kampanya falan sarmaz beni kelimeler kifayetsiz!aynen......kızlarıma kahvaltılarını yaptırdım ama içim bişey almadı...... nasıl bi acıdır içim cayır cayır bakıyorumda facede herkesin keyfi yerinde hiç bişey olmamış gibi.. nasıl bu kadar duyarsız bi millet olduk anlamıyorum............ sonuna kadar katılıyorum.ateş düştüğü yeri yakıyor ne yazıkki.düşünsenize herkes keyifle yataklarında uyurken o şehitler canları pahasına türkiye topraklarını koruyor.ama şu sanılmasınki sadece asker yada polis bunlar sivillerede kolaylıkla saldırıyo.ben bir tsk mensubu olarak allah eşimi ve tüm tsk mensuplarını polisleri ve sivil masumları korusun.
Türkiye'nin başı sağolsun. Bugun kampanya falan sarmaz beni kelimeler kifayetsiz!
aynı vatan da ayrı iki milletiz biz. aynı evin içinde geçinemeyen karı koca gibi . boşanmalı ayrılmalıyız.hergün kocasından dayak yiyen ve ayrılmak istemeyen kadının dediği gibi bizde : kocamdır döverde severde demeye başladık .allah bile ayrı ırktan yaratmış bizleri .halen bir arada olalım çabası neden anlamıyorum .
yürüyüş yapılıyor şuan denizlide . Ama yine unutulacakk bunlar 2 gün sonra yine magazin programları yarışma programları arasında kaybolup gideceğiz