Gönderen Konu: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı  (Okunma sayısı 34827 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Çukurca'da 24 Şehit 18 Yaralı
« Yanıtla #100 : 19 Ekim 2011, 14:21:21 »
Zaten sürekli şehit veriliyor basına yasak geldiği için duyurulmuyor.Bunu hala anlamayan insanlara yazıklar olsun diyorum.

Çevrimdışı papatya2882

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #101 : 19 Ekim 2011, 14:22:24 »
herkes kendini rahatta sanıyo.burda şehidi olan varmı.yok ama  olmicak diye bişey de yok.düşünsenize kaç ana ağlıyo şuan kaç kadın dul kaldı kaç çocuk babasız kaldı.silvan olaylarını bire bir yaşayan biri olarak ateş düştüğü yeri yakıyor diyorum.bu vatan bütündür bölünemez.ırak suriye gibi olmak isteyenlere kalmayacak..

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #102 : 19 Ekim 2011, 14:22:56 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar şehit sayısı malesef bu kadar az değilmiş.. bize bu kadar söyleniyor ama hakkaride polis bi tanıdığım var çokmuş şehit... maleseffff.  :'( :'( :'(

bencede şehit sayısı çoktur 26 dediklerine bakmayın arkadaşlar azaltarak açıklama yapıyorlar hep

40 şehit varmış ve durumu çok ağır olan çok askerimiz varmış  :'(

hakkarideki polis lojmanlarına roket atarlı saldırı yapmışlar..orda kaç şehit vardır kim bilir..

hiç bişey tvde doğru düzgün verilmiyor gizleniyor bizlerden...
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #103 : 19 Ekim 2011, 14:26:00 »
eskişehirdede patlama olmuş hava hastanesinin orada diye duydum ama internette bulamadım yine askerlere yönelik inş. can kaybı yoktur Allah sabır versin tüm şehit ailelerine

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #104 : 19 Ekim 2011, 14:26:09 »
herkes kendini rahatta sanıyo.burda şehidi olan varmı.yok ama  olmicak diye bişey de yok.düşünsenize kaç ana ağlıyo şuan kaç kadın dul kaldı kaç çocuk babasız kaldı.silvan olaylarını bire bir yaşayan biri olarak ateş düştüğü yeri yakıyor diyorum.bu vatan bütündür bölünemez.ırak suriye gibi olmak isteyenlere kalmayacak..

TÜRK olmayan bunu anlayamaz... Bayrağımızı gördüğünde gözü dolmayanlar, istiklal marjımız çaldığında ağlayamayanlar bunu anlayamazlar... TÜRK olmak ve en önemlisi insan olmak başka bişey.. tanımasakta hiç birini duyduğumdan beri içim cayır cayır yanıyor............. bugün şehit sayısı kadar annede öldü............. allahım güç ver askerimize milletimize.. dayanamıyorum ben  :'(

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #105 : 19 Ekim 2011, 14:26:16 »
savaş jetleri havalandı gereken yerler bombalandı, çok kayıpları var ama saymak mümkün deli. denir parti başkanları böğürür. millet yürüyüş yapar kınar, partiler konserler iptal olur. o ateş anaların hayatını bitirir. yüreğini yakar.  :-\ :'(
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı Saranda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #106 : 19 Ekim 2011, 14:26:23 »
Vatan sağolsun filmi gözlerimin önüne geldi bir an, göz göre göre resmen. Olaylar benzemese bile sonuçlar benziyor. Yıllardır hep aynı acı. Çok yazık!
Şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #107 : 19 Ekim 2011, 14:27:24 »
savaş jetleri havalandı gereken yerler bombalandı, çok kayıpları var ama saymak mümkün deli. denir parti başkanları böğürür. millet yürüyüş yapar kınar, partiler konserler iptal olur. o ateş anaların hayatını bitirir. yüreğini yakar.  :-\ :'(

:'( :'( :'( :'( :'( :'(

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #108 : 19 Ekim 2011, 14:35:12 »
3 ülke bi ülke nasıl olur anlayamadım.o zaman oraya gitmek isteyen gitsin bakalım türkiyedeki rahatı bulabileceklermi.türkiyede başka ırklarda var onlar ne olcak o zaman.ülkemiz o kadar güzelki mahvedilmese herkes zaten rahat edecek..

Dediğine göre atalarımızın kanlarını verdiği, Misak-ı Milli olarak binlerce canın verilerek alındığı vatan toprağını sırf kafamız rahat olsun diye kürtlere alın sizin olsun diyecekmişiz ve iran - suriye - ırak'ta topraklarını verip onlara hazır anahtar teslim bir devlet verecekmişiz sırf bize bulaşmasınlar diye, komik diyorum sadece !

Öncelikle Başımız Sağ olsun ! ..Metanetli olmalıyız ! Mekanları Cennet Bahçesi Olsun Şehitlerimizin!..

Bro Türkiye Baharı olması isteniyor bu pislikler KUKLA ! Kürtler üzerinden hak ve barış istiyorlar siyasi kalemlerle de ama değil bunların amacı çok farklı..Bizler konuya hakim değiliz herkesin bir yorumu elbet olacak şimdi birlik ve beraberlik günü..Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu bu ülke bizim ve hep öyle kalacak..Fatih Altaylı'nın dile getirdiği mevzu bizimkisi : BBG EVİ ! ...
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #109 : 19 Ekim 2011, 14:35:45 »
ALLAH Ailelerine sabır versin ne diyelim söylenecek laf yok .....