Gönderen Konu: Facebook advertising sorunuuu  (Okunma sayısı 9112 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayisigim

• Usta Kampanyacı
Ynt: Facebook advertising sorunuuu
« Yanıtla #40 : 27 Ağustos 2011, 21:44:17 »
1 haftadır facede bir şeyler oluyor dikkatli olmak gerekiyor

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 27 Ağustos 2011, 22:16:06 »
Yarım saatir internette araştırıyorum bu sorunu hiçbir yabancı kaynakta bulamadım. Ancak şifre sorunları için şu linke başvurabilirisniz.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çok garip bir duurm bence birisi hesabınızı eşe geçirip bu şekilde olmasına neden oldu yoksa kndi kendine olmaz gibi geliyor bana. Verdğim şifre kurtarma sayfasında probleminizide yazarsanız mutlaka Facebook yetkilieri yardımcı olacaktır diye umuyorum.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #42 : 27 Ağustos 2011, 23:11:08 »
yok olmuyor
gecenlerde Helen sifre ve mailini bana vermsti girip bakmstım sanrm bu yuzden ip den fln dolayı banada oldu
artık ugrasamıcam cok sıkıldmmmmmm :-\

Çevrimdışı jodi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 27 Ağustos 2011, 23:12:37 »
Facebook desteğe yazdınız mı ya cevap gelceğini pek sanmıyorum ama. Maille geri dönüş falan yaparlar düzeltirler belki

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #44 : 27 Ağustos 2011, 23:13:55 »
yazdm ama  :( yenisini accam napim :-[

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 27 Ağustos 2011, 23:21:57 »
milletin hiç işi gücü yokmu yaa..3-4 gündür ben face mi akşamdan kapatıp ertesi gün yeniden açmaya çalıştığımda hep hesabınıza girilmeye çalışıldı şifrenizi değiştirin uyarısı alıyorum.aklımda tutabileceğim şifre üretmekten helak oldum valla.her kimse bu iş peşinde koşanlar vereyim şifremi ben yokken o idare etsin hesabımı bari.ne meraklı ben olmaya  :-\

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #46 : 27 Ağustos 2011, 23:34:05 »
Ben bu konuyu takip etmiyodum yaa çok üzüldüm canımm  :-\
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 27 Ağustos 2011, 23:40:07 »
Papatya89 resime dikkat ettim orada Facebook Reklam ile İletişime Geçin Var oraya yazsanız bu sorunu. Bence bir hacker sizlerin şifreleri çalıp hesaplara girip hesaplarınızı bu şekilde kilitledi ama geri dönüşü mutlaka vardır. Birde o sayfadaki iletişime yazmayı deneyin. Umarım sonuç alırsınız.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 28 Ağustos 2011, 01:54:40 »
2 gündür forumu dikkatli takip etmedim bu konu gözümden kaçmış,en azından gülümser facebookun benim alanım olduğunu sen biliyorsun keşke haber verseydin.

Gel gelelim ilk mesajtaki konuya.

Yüzde 99.9 konuyu açan kişinin şifresini almışlar.Nasıl aldıklarını anlatayım kısaca.Bir arkadaşınızın ismiyle veya herhangi bir isimle bu videoyu senmi yükledin,aa burdaki senmisin vs gibi mesajlar atıyorlar.Oradaki linke tıkladığınızda Facebook'un sahte giriş sayfası açılıyor.Oraya mail ve şifrenizi girdiğiniz an bilgileriniz karşı tarafın eline geçiyor.

Sahte facebook giriş adresleri şuna benzer çogu zaman. wwww.facebook.com    Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin gibi dikkat etmeniz gereken küçük harf oyunları vardır.

Her neyse konuyu açan kişinin mail ve şifresini çalanlar karşılarına binden fazla arkadaşlı hesap gördükleri zaman(Muhtemelen konuyu açanın 500 den fazla arkadaşı varmıştır)o facebook profilini sayfaya çeviriyorlar.

Şu adrese girdiğiniz zaman
Facebook profillerini sayfaya çevirebiliyorsunuz.Sonra açılan sayfadaki üyeleride kendi büyük sayfalarına transfer ediyorlar.Siz profilinize girdiğiniz zaman içi boş bir facebook hesabıyla karşılaşıyorsunuz.

Peki eski profilimize nasıl ulaşacağız.İşe yarar mı bilmiyorum ama şu adresten facebook'a ulaşıp profilinizin yanlışlıkla sayfaya çevrildiğini ve tekrardan profile çevrilmesini isteyebiliyorsunuz.Fakat profilinizin hangi sayfaya çevrildiğini bilemediğiniz için burdan da sonuç almak çok zor.

Kısacası profiliniz sizin için çok önemliyse savcılığa suç duyurusunda bulunmaktan başka bir çareniz yok.Bazıları diycek madem şifremiz çalındı neden şifremiz değişmemiş.Adamların tek derdi sizin arkadaş listenizi çalmak o yüzden şifrenizi değiştirmiyorlar.Profilinizi sayfaya çevirip bırakıyorlar,sizde facebookta sorun var sanıp uzun süre sessizce bekliyorsunuz böylece olay sessizce kapanıyor.

Not:Bu kadar şeyi nerden biliyorum,ben de facebookta sayfa yönetiyorum,doğal olarak bu tip gelişmeleri yakından takip ediyorum çünkü benim de sayfalarım çalınıyor bazen:)

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 28 Ağustos 2011, 02:55:47 »
Şifrelerinizin nasıl ele geçirildiğine dair resimli bir anlatım şu linkte var.Herkes baksın ve dikkatli olsun.