Arkadaşlar yaklaşık saat 8 den beri facebook hesabım açılmıyor..
hesabıma giriş yapabiliyorum fakat ne ana sayfam , ne arkadaşlarım ne duvarım hiç bir şey yokk... Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Sayfasına yönlendiriliyorum direk...
Günlerdir maggi için uğraştım sonunda bugün kazandım ama kazandığım hesabım gitti

Offf napçam ben yaa 2006 dan beri kullanıyordum hesabımııı offff
bu konu hakkında bilgisi olan bi arkadaş bana yardım edebilir mii ?
aynı sorun bendede var deli olucam ya napıcazzzzz
aynı sorun bendede var deli olucam ya napıcazzzzz 
Saatlerdir araştırıyorum hala bir şey bulamadım yaa
Oyunları oynayabiliyorum bir tek başka da hiç bir şey yapamıyorum onlara da uygulama ayarlarından girebildim...
Sinirimden ağlıcam nerdeysee
aynen ya çıldırmamak elde değil, sürekli kullandığım hesabım, bütün tanıdıklarım orda kayıtlı, uğraşıp duruyorum bişey bulamadım, yok mu bize yardım edecek biri ya lütfen...
Kimse birşey bilmiyor sanırım

Yeni bi hesap açmaktan başka çözüm yok galibaaa

Ben o kadar insanı nerden toplucam şimdi yaaa

Üstüne üstlük Katıldığım bütün yarışmalar gitttiiiii

Oyunlarım da öyleeee
dilekle 2 nizde aynı anda olduguna göre facebooktan kaynaklı olabilir mail atın facebooka
banada böyle bı mail gelmss hç bişe anlamadm ben ya
Merhaba Gülümser Demrtas,
Bir Facebook Reklamı veya Sponsorlu Haber oluşturduğunuz için teşekkürler. Lütfen sizden sadece reklamınızın aldığı gösterim veya tıklamalar için ücret kesileceğini unutmayın. Toplam ücret belirlemiş olduğunuz günlük kampanya bütçesini aşmayacaktır.
Facebook Reklamınızın birden fazla versiyonunu oluşturduğunuzdan emin olun. Başarılı reklam verenler, hangi görüntü ve metin kombinasyonlarının daha başarılı olduğunun test edilmesi için 5 ile 10 versiyon arasında başlanılmasını tavsiye ediyor.
Facebook Reklamlarınız veya Sponsorlu Haberleriniz hakkında sorularınız varsa, lütfen Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
bn bu sayfanın yöneticisi olmusum yaa ne zamn oldum hiç bişe anlamadm ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
AA ÖYLE habersiz kullanıylrmı a aman olmadık biyerlere yönetici falan oluruz Allah korusun..
bn bu sayfanın yöneticisi olmusum yaa ne zamn oldum hiç bişe anlamadm ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
biri yönetici yapmıs seni herhalde cnm ne enteresan kişiler var ya
ee napcammmmmmmmmm

bn para fln ödemem bananeeeee