Gönderen Konu: Fıstık Bahçem --- Damak Çikolata Hediyeli Oyun  (Okunma sayısı 22816 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Fıstık Bahçem --- Damak Çikolata Hediyeli Oyun
« Yanıtla #130 : 17 Ağustos 2011, 13:15:00 »
Burda yalnız birgünde 35000 yaptım yazanlar var işte o imkansız onu yapanlardan ben şüphelenirim bir günde katiyen 35000 olmaz. Hesabını yapmak çok kolay bir seferde bütün tarlayı eksersen alacağın puanla belli birde bunu diyelim 18 saat oynadın yine o puan olamaz. İşte hile arıyorsan o yukarıda skoru yazanlara sorun bence. Oyunun başından beri oynayanlara değil açıkcası ben o yazılandan rahatsız oldum.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı breakbeat

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #131 : 17 Ağustos 2011, 13:40:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Burda yalnız birgünde 35000 yaptım yazanlar var işte o imkansız onu yapanlardan ben şüphelenirim bir günde katiyen 35000 olmaz. Hesabını yapmak çok kolay bir seferde bütün tarlayı eksersen alacağın puanla belli birde bunu diyelim 18 saat oynadın yine o puan olamaz. İşte hile arıyorsan o yukarıda skoru yazanlara sorun bence. Oyunun başından beri oynayanlara değil açıkcası ben o yazılandan rahatsız oldum.

damla sulama alınca 16 tane ağaçtan 400 puan kar ediyorsun. 16 ağaç maximum 5 dakikada yetişiyor. 1 saatte 4800 puan yapar. 10 saatte 48000 yapar. 20 saatte 96000 puan yapar.

mantığımızla konuşalım kimseye çamur atmayalım  ;)

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #132 : 17 Ağustos 2011, 14:55:31 »
Şimdi 10 saat yada 20 saat oyunu oynadınız yani :D:D Allah aşkına ya Ramazan ayında dürüst olun orda puanları görüyormusnuz insanlar kaç günde sizin dediğiniz puana gelmiş kimsede 10-20 saat o oyuna ayırmaz kimseyi kandırmayın. Siz bu şekilde ilk 10 da girersiniz iyi seyhatlar şimdiden. Ben zaten yarışmıyorum ama puanlama belli o lkistedki alttaki punlar hep sabit bir anda artan bu şekilde hiç olmadı 7/24 oynuyorsunuz herhalde kolay gelsin.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #133 : 17 Ağustos 2011, 15:09:36 »

geçen sabah ilk 10 daki herkesi print screen ettim sabaha doğru saat 04:30 ile öğle 12 arasında 10 kişinin hepside 38.000 ve 42.000 puan arasında arttılar  ;D çünkü kendileri o saatte uyuyor olması lazım. ama bilgisayardaki robot programlar çalışıyor  ;D yazık yaa bende saf gibi bugün başlasam ilk 10 na yetişirmiyim diye hesap yapıyorum  ;D

zaten ödül tek kişilikmiş bu yüzden karı koca eş dost robotları çalıştırıp beraber gitmeyi planlıyorlar.
uzun lafın kısası ilk 10 için boşuna uğraşmayın

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #134 : 17 Ağustos 2011, 15:15:06 »
Vay robot programda mı varmış bunuda ilk kez duydum . Bu durumda yarışma adminleri bilgilendirmek gerek resmen hile demek bu. Bu programın adını falan biliyorsanız sayfada admine amil sorun ve mailine atın . Belki onlar bir şeyler yapar.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #135 : 17 Ağustos 2011, 15:25:40 »
Vay robot programda mı varmış bunuda ilk kez duydum . Bu durumda yarışma adminleri bilgilendirmek gerek resmen hile demek bu. Bu programın adını falan biliyorsanız sayfada admine amil sorun ve mailine atın . Belki onlar bir şeyler yapar.

forumun yarısı bilir bu programı zaten oyundaki hamleleri yapıyorsun program o hareketleri sınırsız kere tekrar ediyor yani bilgisayar ne kadar açıksa o programda o kadar oyun oynuyor kendi kendine  ;D şikayet etmeyi sevmem isteyen haber versin diyecem ama bence adminlerde biliyordur bu durumu

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #136 : 17 Ağustos 2011, 16:06:53 »
kimseyi hedef alarak yazmıyorum bu yorumumu öncelikle yanlış anlaşılma olmasın ama emrenin dediğine şu açıdan katılıyorum oyunlarda hile yapıp sonra aman efendim fakeci diye millete çatan bir dolu insan var.yılların kampanyacısı olarak birçok oyun hilesini biliyorum,yapanları tanıyorum kimseye ses etmiyorum ayrı.yani kimse kimseye laf etmesin açığı bulan kullanıyor.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #137 : 17 Ağustos 2011, 16:09:59 »
Valla eğer emeğinle oynayan varsa gayet rahat laf edebilir. Ama kendisi hilecidr o derse abes olur. Şahsen benim başıma gelse ben şikayetçi olurum çünkü hiçbir oyunda yarışmada hile - sahtecilik işim yok ve yapanlara karşıyım. Sizin iddia ettğiniz gibide forumun yarısının bildiğni sanmıyorum öyle olsa ilk 100 baya farklı olurdu yada her oyunlu yarışmada forumdan çıkardı birinciler. Ben etik ve doğru bulmuyorum.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #138 : 17 Ağustos 2011, 16:29:11 »
:) çok saf buldum şimdi kendimi :)
Arkadaşlar ben hileye başvurmadan listedeyim isteyen yapar gerisinide kişinin vicdanına bırakın...
şu mübarek ayda kendinizi yorup üzdüğünüze değmez, Allaha havale...
...

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #139 : 17 Ağustos 2011, 16:31:52 »
Yok zaten yarışmıyorum burda yazılanları okuyorumda bazen okuyunca dayanmayıp yazıyorum çünkü bu oyuna emek verenlerde var burda onlara yazık değil mi. Boş yere saatlerini harcıyorlar. Yoksa bana hava hoş ama ben yarışıyor olsa idim şikayetçi olurdum.
Veritas = Aequitas