Gönderen Konu: Fıstık Bahçem --- Damak Çikolata Hediyeli Oyun  (Okunma sayısı 22901 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fıstık Bahçem --- Damak Çikolata Hediyeli Oyun
« Yanıtla #110 : 15 Ağustos 2011, 00:31:01 »
biz 3 kız kardeş oynuyoz çikolatalar için :) akşam olunca herkes pc sini eline alıyor :)hergünde oynamıyoz düştükçe sıradan çok oynayıp üstlere tırmanıyoz... ilk etapta oyun biraz zor ama sulama sistemini kurduktan sonra işiniz kolay... sözten 560 puan demiş ama ben 400 ün üstünde hiç alamadım:) hepsini ektiğimde... azıcık uğraşan herkes hala ilk 100 e girebilir :) bencede... hilesini filan bilmemde gerçekten emek ve zaman isteyen bir yarışma devamlı oynuyorlar ilk 10 dakilerde hiç kalkmamacasına bunuda eleştiriyorsanız daha ne diyim adamlar emek veriyor uğraşıyor sizde oturun oynayın madem öyle...
...

Çevrimdışı cukucum

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #111 : 15 Ağustos 2011, 00:40:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
diyorki çuvallara tıklayınca extra fıstık para var hatta resimlerde 1250 puan 40 puan felan yazıyor gördünüz mü? oysa sadece 50 şer fıstık para vermiyormu? 1250 vermesi için ne yapmak lazım ? ilk 10 dakilere bakıyorum 1-2 saat içinde on binlerce birden yükselmiş. sanırım biride sözten. sözten bey yardım edermisiniz o çuvallardan 1250 puan nasıl çıkacak?şimdiden teşekkürler

ben hiç görmedim siz deyince çuvallara tıkladım ama sadece 50 yazıyordu zaten böyle bir şey var mı ?

arkadaşlar çuvallara tıklayınca puan verme işi tamamen espiri olarak yapılmış sanırım.

1-2 saatte onbinlerce yükselme filan da olmuyor.sürekli oynuyorlar adamlar.ben ilk onda filan değilim ama oturup oynadım bu güne kadar.izindeydim fırsat buldukça oturdum oynamaya.hileli oynanıyorsa kendi adıma benim gibi emek verenlere acıdım valla

Çevrimdışı torrent92

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #112 : 15 Ağustos 2011, 00:45:43 »
sıkıcı.. :-\
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #113 : 15 Ağustos 2011, 00:54:22 »
Sözten arkadaşımız oynuyor, emek veriyor.  Arkadaş,  sürekli başında durduğu için buraya bile cevap yazamıyor. Arkasından aptal aptal yorumlar yapıp karalamaya çalışanlar var.  Daha önceden foruma gelip başörtülülere  laf atan şahıs  şimdi de bu arkadaşa yükleniyor. Neresine battı acaba sözten'in yaptığı puanlar merak ettim.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #114 : 15 Ağustos 2011, 00:59:16 »
salak bide sayfanın duvarına koymuş resmi :S kendimi suçlu gibi hissettim şimdi :/

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #115 : 15 Ağustos 2011, 01:02:30 »
mualefet olanlarda hep 0 mesajlılar bu günü beklemişler  ;D

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #116 : 15 Ağustos 2011, 02:04:59 »
hani nasıl oynanır kısmı varya youtube videosu hazırlamışlar. orada videonun sonlarında diyorki çuvallara tıkladıkça fıstık paran artacak diyor. ayrıcada bir resim var çuvalların üzerinde 1250 puan ve 40 puan yazıyor.

;D çözen olursa haber versin

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #117 : 15 Ağustos 2011, 02:32:02 »
Bu oyun zaman ayırmakla alakalı gerçekten puan yapmak istiyorsanız üşenmeyip 7 saat oynayın görün. Bu oyunda hile olabileceğini sanmıyorum hile yapılcak mantık yok çünkü zaman vs gibi faktörler yok. Üşenmeyip saatlerce oyanayanlarada helal olsun diyorum çünkü çok zor insanın gözleri gider valla.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı svn

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #118 : 15 Ağustos 2011, 11:48:15 »
kimseyi karalamaya gerek yok ben bir kişiye sormuştum karı koca ilk 10da olan bir kişiye ve bana dediği hem kendi adıma hem kocam adına yarışıyorum sabah 9 dan beri başındayım ki konuştuğumuzda saat akşam 6ydı insanllar emek verip oynuyorlar ve kendi bilmez biri gelip onların hile yaptığını söylüyor bu resmen iftira atmaktır. bizde çok istemiştik o lik 10 a girmeyi ama başaramayacağımız anlayınca geri çekildik ve sadece sıralamayı kontrol ediyoruz ilk 100den düşmeyelim diye.

Çevrimdışı breakbeat

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #119 : 15 Ağustos 2011, 15:42:36 »
dün akşam başladım. 45 bin puanım var şuan :)