0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilk 10 dakilerin puanlarının aynı olması ve değişmemesi hile olduğunu belirliyo bence bende mail attım hile şikayetinde bulundum ama cevap gelmedi bende bu uygulamaya içinde hile olduğu için devam etmiyorum.....[/quoteyapmaları gereken çok basitya puanları kontrol edip bir oyuncunun her dakika aynı puanı saatler boyu almasını normal görmeyeceklertuvalate gitmeden yemek yemeden oynayabilen varsa helal olsunama kimse yalan atmasınyada günde 5 - 6 kere oyunun bağlantısını kapatıp açacaklar evde otomatiğe bağlayıp gidenler puan kazanamayacak.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilk 10 dakilerin puanlarının aynı olması ve değişmemesi hile olduğunu belirliyo bence bende mail attım hile şikayetinde bulundum ama cevap gelmedi bende bu uygulamaya içinde hile olduğu için devam etmiyorum.....[/quoteyapmaları gereken çok basitya puanları kontrol edip bir oyuncunun her dakika aynı puanı saatler boyu almasını normal görmeyeceklertuvalate gitmeden yemek yemeden oynayabilen varsa helal olsunama kimse yalan atmasınyada günde 5 - 6 kere oyunun bağlantısını kapatıp açacaklar evde otomatiğe bağlayıp gidenler puan kazanamayacak.Kesinlikle haklısın
ilk 100'deyim. Artik bitsede kurtulsak bu yarışma.
Bu oyun ne zaman bitiyo 100 deyim ve gına geldi artık face de 31 ağustos son diye yazmışlardı bir ara mail attım cevap vemediler