Gönderen Konu: Fıstık Bahçem --- Damak Çikolata Hediyeli Oyun  (Okunma sayısı 23872 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
Ynt: Fıstık Bahçem --- Damak Çikolata Hediyeli Oyun
« Yanıtla #120 : 15 Ağustos 2011, 16:05:07 »
daha bir ay var. haftalık periotlar şeklinde olsa daha iyimiş bence  :P
...

Çevrimdışı svn

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #121 : 15 Ağustos 2011, 17:28:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
daha bir ay var. haftalık periotlar şeklinde olsa daha iyimiş bence  :P

aslında bugün son gündü ama uzatıldı yarışma.

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #122 : 16 Ağustos 2011, 23:15:34 »
dün akşam başladım. 45 bin puanım var şuan :)

ben 2 gün önce başladım nasıl yaptın o puanı????

Çevrimdışı breakbeat

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #123 : 17 Ağustos 2011, 11:14:55 »
oynayarak yaptım :) 75 binde şuan puanım. kız arkadaşımda dün başladı. o da 35 bin :)) ;D

Çevrimdışı emredemirtas

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #124 : 17 Ağustos 2011, 11:42:19 »
kimseyi karalamaya gerek yok ben bir kişiye sormuştum karı koca ilk 10da olan bir kişiye ve bana dediği hem kendi adıma hem kocam adına yarışıyorum sabah 9 dan beri başındayım ki konuştuğumuzda saat akşam 6ydı insanllar emek verip oynuyorlar ve kendi bilmez biri gelip onların hile yaptığını söylüyor bu resmen iftira atmaktır. bizde çok istemiştik o lik 10 a girmeyi ama başaramayacağımız anlayınca geri çekildik ve sadece sıralamayı kontrol ediyoruz ilk 100den düşmeyelim diye.

eğer gerçekten hakkıyla oynayan varsa zaten kim ne derse desin karalanmaz kendisinin bilmesi yeterlidir
ama birileri fake hesaplarla yarışmaları kazanınca burada küfür edip sonra bazı oyunlarla hileler yapıp kazananların küfür ettikleri insanlardan farkı var mı?

sabah 9dan beri oynayan arkadaşın kaç pu an alabileceğini ortalama olarak bulabilirsin dakika tut ve 16 kareyide ek sonra o ailelerin günde kaç puan aldığına bak ve günde o kadar puan alınırmı vicdanına sor.

ayrıca sadece anlaman için günün hangi saatinde girersen gir o aileler puan almaya devam ediyor yani uyumuyor yemiyor içmiyor..

neyse herkesin kendi seçimi sonra kimse ağlamasın milletin fake hesabı diye herkesin sahtekarlık yaptığı ortamda o adamlaında fake hesabı çok onlar kazanıyor.

nasıl hile yapıyorlar dersen yarışma bittiği gün videosunu koyucam sabah9dan beri bilgisayar başındayım diyen o arkadaşınne kadar doğru söylüyor anlarsın aynı arkadaşın bazılarına7/24 iki pc ile kasıyorum dior

herkesin kendi seçimi ama hem sahtekarlık yapıp hem fake hesaplılardan şikayet etmek komik

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
« Yanıtla #125 : 17 Ağustos 2011, 11:56:36 »
millet takılmış durumda yemeden içmeden mi oynuyorlar vs. malum ramazan ayı orucuz yemek molasıydı çayıydı yok, işlerde durgun sabah bilgisayar başına oturunca bir günde o kadar puan yapılır mı dediğiniz puanları yapmak hiç de zor değil ha ilk onu artık zorlamanın bir alemi yok çünkü insanlar o kadar emek vermişken de, yemeyip içmedikten sonra uyumazlar da olur biter  ;D sonradan yarışmayı görüpde ilk ona girmeye heves edip beceremeyince de karalamanın hiç alemi yok  :-*

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #126 : 17 Ağustos 2011, 12:31:55 »
vayy demirtas gelmiş yine forumumuza hosgelmissin demirtas  ;D
neyse yine döktürmüssün kısaca cevap vermem gerekirse svn arkadaşımız sordum demiş ama başkasına sordu sanırım
oyunumu sadece bir kişiye söylemiştim sanırsam sen beni kastediyorsun merakla videonu bekliyorum istersen şimdi koy yoksa ben yarın koyacagım açıklamalı fotoyu bi bak bakalım (tabi senin için degil bir açıklama gibi) ama videonu eksik etme  :) :) (bu konuyu görüp te okumak zorunda kalan arkadaşlardan da özür diliyorum ancak bi cevap vermem gerekiyordu,cevabımın devamı gelecek )  :) :)
« Son Düzenleme: 17 Ağustos 2011, 12:35:42 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı breakbeat

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #127 : 17 Ağustos 2011, 12:42:16 »
arkadaşlar oyunun hilesi var. kimse yok demesin. birazcık kafası çalışan bulur zaten. yarışmanın bittiği gün bende açıklayacağım  ;)

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #128 : 17 Ağustos 2011, 12:43:06 »
neyse yine döktürmüssün kısaca cevap vermem gerekirse svn arkadaşımız sordum demiş ama başkasına sordu sanırım
oyunumu sadece bir kişiye söylemiştim sanırsam sen beni kastediyorsun merakla videonu bekliyorum istersen şimdi koy yoksa ben yarın koyacagım açıklamalı fotoyu bi bak bakalım (tabi senin için degil bir açıklama gibi) ama videonu eksik etme  :) :) (bu konuyu görüp te okumak zorunda kalan arkadaşlardan da özür diliyorum ancak bi cevap vermem gerekiyordu,cevabımın devamı gelecek )  :) :)

demrtas deynce bi an üstüme alındım :)

Çevrimdışı svn

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #129 : 17 Ağustos 2011, 13:06:38 »
sen o özten soyadlı olmalısın hayır ben sana sormamıştım katrı koca başka biri vardı ona sormuştum ve bu yüzden böyle dedim eğer bir sahtekarlık varsa elbetteki cezasını bulsun ama ben bu oyunda hile yapılabileceğine ihtimal vermemiştim.ek sula biç nasıl bir hile yapılabilirki aklım almıyor işte ben de inandım. :(