0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok zor değilki bu oyun sadece biraz boş vaktin olması lazım mesela benim gibi.. ama üşengeçliğimden ilgilenemedim çabuk puan birikiyor zorluk değil hanımefendi insan bilgisayarın başından kalkmadan 24 saat oynayabilirmi? inandırıcı geliyormuilk günden uğraşanlar için zor olabileçeğini düşünmüyorum ya şimdi başlayanlar bile ilk 10 ' a girebilir Kader ama illegal yollarla bilirsin..yalnız Selçuk Abi hergün oynuyor..İyi sabır var onda ya...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok zor değilki bu oyun sadece biraz boş vaktin olması lazım mesela benim gibi.. ama üşengeçliğimden ilgilenemedim çabuk puan birikiyor zorluk değil hanımefendi insan bilgisayarın başından kalkmadan 24 saat oynayabilirmi? inandırıcı geliyormuilk günden uğraşanlar için zor olabileçeğini düşünmüyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok zor değilki bu oyun sadece biraz boş vaktin olması lazım mesela benim gibi.. ama üşengeçliğimden ilgilenemedim çabuk puan birikiyor zorluk değil hanımefendi insan bilgisayarın başından kalkmadan 24 saat oynayabilirmi? inandırıcı geliyormu
Çok zor değilki bu oyun sadece biraz boş vaktin olması lazım mesela benim gibi.. ama üşengeçliğimden ilgilenemedim çabuk puan birikiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok zor değilki bu oyun sadece biraz boş vaktin olması lazım mesela benim gibi.. ama üşengeçliğimden ilgilenemedim çabuk puan birikiyor zorluk değil hanımefendi insan bilgisayarın başından kalkmadan 24 saat oynayabilirmi? inandırıcı geliyormuilk günden uğraşanlar için zor olabileçeğini düşünmüyorum ya şimdi başlayanlar bile ilk 10 ' a girebilir Kader ama illegal yollarla bilirsin..yalnız Selçuk Abi hergün oynuyor..İyi sabır var onda ya... Devrim illegal yollarla oynayanlara bişey diyemem ama o listede hergün oynayıp emek veren var ben bile sadece bir gün oynadım ve hala ilk 100 içerisindeyim heekesi bir görmemek lazım...
Puanımızı nerden görüyoruz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPuanımızı nerden görüyoruz fıstıkları ekiyoken sincabın elindeki topta yazıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPuanımızı nerden görüyoruz fıstıkları ekiyoken sincabın elindeki topta yazıyor O puan mı Günde 24 saat yapsan 500.000 olmaz ! Nasıl yapmışlar yahu ben 1 saat uğraştım 810 anca oldu?! Damıtma su falan da aldım ne iş ya açıklama yok mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPuanımızı nerden görüyoruz fıstıkları ekiyoken sincabın elindeki topta yazıyor O puan mı Günde 24 saat yapsan 500.000 olmaz ! Nasıl yapmışlar yahu ben 1 saat uğraştım 810 anca oldu?! Damıtma su falan da aldım ne iş ya açıklama yok mu?damıtma aldıysan otomatik suluycak artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPuanımızı nerden görüyoruz fıstıkları ekiyoken sincabın elindeki topta yazıyor O puan mı Günde 24 saat yapsan 500.000 olmaz ! Nasıl yapmışlar yahu ben 1 saat uğraştım 810 anca oldu?! Damıtma su falan da aldım ne iş ya açıklama yok mu?damıtma aldıysan otomatik suluycak artık Amacım damıtmanın ne işe yaradığını sormak değildi.Damıtma almama rağmen puanımın 810 olması.Millet nasıl yapmış 500.000 fikrin var mı
diyorki çuvallara tıklayınca extra fıstık para var hatta resimlerde 1250 puan 40 puan felan yazıyor gördünüz mü? oysa sadece 50 şer fıstık para vermiyormu? 1250 vermesi için ne yapmak lazım ? ilk 10 dakilere bakıyorum 1-2 saat içinde on binlerce birden yükselmiş. sanırım biride sözten. sözten bey yardım edermisiniz o çuvallardan 1250 puan nasıl çıkacak?şimdiden teşekkürler