Gönderen Konu: DenedimBiliyorum Sonuçları  (Okunma sayısı 54991 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı makbule

• Yeni Kampanyacı
  • *
çok sevindim düzeltilsin tabi güvenini gözümüzde kaybetmesin

Çevrimdışı siyanisa

• Yeni Kampanyacı
  • *
Merhaba Arkadaşlar,
Ariel programı ve kazananlar listesindeki değişikler konusunda yazılan yorumların hepsini okudum. Yalnız gözünüzden kaçan birşey var. Ben de ilk Cuma günü bu sitenin forumundan öğrendim sonuçların açıklandığını ve listeyi. Doğal olarak hemen denedimbiliyorum sitesine girdim. Ama ne anasayfada ne de aktiviteler sayfasında Ariel programı kazananlarına dair bir bilgi yoktu. Benden başka kimse denedimbiliyorum sitesine girip bunu farketmedi mi acaba ?

Zaten site görevliler de açıklamalarında bahsetmişler kapalı link olduğundan... Yani site üzerinden , anasayfadan veya aktiviteler sayfasından ilerleyerek bu bilgilere ulaşmamış. Çünkü ben o gün denedimbiliyorum sitesinde çok  aradım ama bulamadım listeyi.Demek anasayfasında olmasının nedeni de test aşamasında olmasıymış.

Bence siteye büyük haksızlık yapıyorsunuz, ben sitenin sıkı bir takipçisiyim, ve de bir çok arkadaşım da üye. Herkes çok memnun, sorularımıza hemen dönüş yapıyorlar. Ta Karsa bile hediye gönderdiklerini biliyorum.Bu yanlış anlaşılmada da üzerlerine düşen hassasiyeti göstermişler bence.

Kazanan arkadaşlar güle güle kullanın hediyelerinizi. Darısı bizim başımıza. Umarım bu  yarişmada ben de kazanırım.
Hoşçakalın.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
siyanisa adlı arkadasım
iyi güzel konuşmuşsunda
sen bugün üye olmuşsun bu foruma cuma günü nasıl baktın ?

Son Aktif Olma Zamanı:  Bugün 07:22:59 ÖS

neyse evet ben o gece kendi sitesinden baktım.vardı
anasayfa üzerinden aktiviteler sonra ariel professiyonel sonra deneyimle kazananlar o sekilde ulaşılıyordu listeye o gece baktım diğer günde baktım vardı sonra birdaha bakamadım zaten ne zaman gelicek diye bekliyordum.
biz görmesek neremizden uyduracagız bunları.
hem konuyu acan otelci arkadasım hacker değil ya siteyi hackleyip onların kapalı dedikleri linkleri acıp burada mı yayınlayacak
onların kapalı sandıkları linkler acıktı  ve site üzerinde de acıktı ben gördüm ve bir sürü arkadasımda gördü o sitede.
yani.linkler acıktı ki ulaştı herkes değil mi?kendi sitelerinde de vardı ben gördüm.bir yanlış anlaşılma yok yani ortada.
tesekkürler iyi aksamlar

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Merhaba Arkadaşlar,
Ariel programı ve kazananlar listesindeki değişikler konusunda yazılan yorumların hepsini okudum. Yalnız gözünüzden kaçan birşey var. Ben de ilk Cuma günü bu sitenin forumundan öğrendim sonuçların açıklandığını ve listeyi. Doğal olarak hemen denedimbiliyorum sitesine girdim. Ama ne anasayfada ne de aktiviteler sayfasında Ariel programı kazananlarına dair bir bilgi yoktu. Benden başka kimse denedimbiliyorum sitesine girip bunu farketmedi mi acaba ?

Zaten site görevliler de açıklamalarında bahsetmişler kapalı link olduğundan... Yani site üzerinden , anasayfadan veya aktiviteler sayfasından ilerleyerek bu bilgilere ulaşmamış. Çünkü ben o gün denedimbiliyorum sitesinde çok  aradım ama bulamadım listeyi.Demek anasayfasında olmasının nedeni de test aşamasında olmasıymış.

Bence siteye büyük haksızlık yapıyorsunuz, ben sitenin sıkı bir takipçisiyim, ve de bir çok arkadaşım da üye. Herkes çok memnun, sorularımıza hemen dönüş yapıyorlar. Ta Karsa bile hediye gönderdiklerini biliyorum.Bu yanlış anlaşılmada da üzerlerine düşen hassasiyeti göstermişler bence.

Kazanan arkadaşlar güle güle kullanın hediyelerinizi. Darısı bizim başımıza. Umarım bu  yarişmada ben de kazanırım.
Hoşçakalın.

firmanın fahri avukatısınız sanırım.  ;D
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
sevgili modlarım
sabah yorumu yazan denedim biliyorum üyeliği kapanmış neden

DenedimBiliyorum.com
Ziyaretçi

bu yorumu yazanda aynı nik ama diğeri kapanmış.dalgaya alınmayalım firma yetkilisi midir ki bu son acıklamayaı yapan
herseyden kuşku duydum
bundan sonra ne kazansam printliycem baksanızya acıklanan sonuclara güven olmuyor.
hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama düşünseniz ya lcd tv yada ps 3kazanıyorsunuz 4gün adınız var 4cü gün baska birisi yazıyor listede insan sinir oluyor ya

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
yalnışın düzeltilmesine sevindim.
gerçekten madur olmuştuk.
4 gün büyük sevinç yaşadık eşe dosta haber verdik sonra rezil olduk.
evet aysel emeklerimiz boşa gitmedi bu gün tüm gün bu konuya odaklanmıştık.
çok şükür hata düzeltilecek..
umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz.
bizlerde en kısa zamanda blandırlarımıza kavuşuruz :)

Çevrimdışı siyanisa

• Yeni Kampanyacı
  • *
Merhaba Aysel arkadaşım,
Evet siteye bugün üye oldum. Ama  üye olmayanda sitedeki yorumları okuyabiliyorm rahatlıkla. Ben de otelci arkadaşın yayınladığı listeyi rahatlıkla görebildim. Üye olamayanlara sadece linkler açılmıyor, bende linki göremediğim için hemen denedimbiliyorum sitesine girdim zaten. Ama yoktu, neden yanlış bilgi vereyim.
Sonra Cumartesi ve Pazar günleri de baktım yine yoktu. Pazaretesi baktığımda ise vardı.

ayrıca kimsenin avukatlığınıda yapmıyorum keşke yapsam bi işim olurdu en azından:), farkettiğim birşeyi yazdım ayrıca benim gibi bu durumu farkeden varsa ve belirtirse çok sevinirim.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
Merhaba Aysel arkadaşım,
Evet siteye bugün üye oldum. Ama  üye olmayanda sitedeki yorumları okuyabiliyorm rahatlıkla. Ben de otelci arkadaşın yayınladığı listeyi rahatlıkla görebildim. Üye olamayanlara sadece linkler açılmıyor, bende linki göremediğim için hemen denedimbiliyorum sitesine girdim zaten. Ama yoktu, neden yanlış bilgi vereyim.
Sonra Cumartesi ve Pazar günleri de baktım yine yoktu. Pazaretesi baktığımda ise vardı.

ayrıca kimsenin avukatlığınıda yapmıyorum keşke yapsam bi işim olurdu en azından:), farkettiğim birşeyi yazdım ayrıca benim gibi bu durumu farkeden varsa ve belirtirse çok sevinirim.

anladım o şekilde linkler hariç gözüküyor yazılan yorumlar.
ben baktıgımda vardı linklerlede baktım vardı kendim denedim biliyorumu actım o zamanda vardı liste.
neyse yaptıkları yanlışlığı düzelttiler umarım hediyelerimiz gelir en yakın süre içinde.
:)

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)

Merhaba Aysel arkadaşım,
Evet siteye bugün üye oldum. Ama  üye olmayanda sitedeki yorumları okuyabiliyorm rahatlıkla. Ben de otelci arkadaşın yayınladığı listeyi rahatlıkla görebildim. Üye olamayanlara sadece linkler açılmıyor, bende linki göremediğim için hemen denedimbiliyorum sitesine girdim zaten. Ama yoktu, neden yanlış bilgi vereyim.

bunca insan burada gördü..
otelci arkadaşımız kazandık diye yazdı..
bizler halüsülasyonmu gördükte günlerce sevindik..
konuyu açan arkadaşımız görmese neden kalkıpta kazandık yazsın...
ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım
bir anda gelip üye oluyor ve tüm söylediklerimizin aksini iddia ediyorsunuz  ???
bunca insana karşılık bir tek siz!insanın aklı karışıyor ister istemez..
 hakkatten siz böyle diyorsanız bizler gözlerimizi bir muayene ettirelim bari  :o
neyse uzatmaya gerek yok!
formun temiziği açısından tartışmalarla doldurmayalım sayfaları.
sağlıcakla...

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
Beni arayıpta mennuniyetimi ölçüpte bende bu programda nasıl olmadım diye düşünüyorum açıkcası şuana kadar bir çok kişi kazandı falat kazanmayan üyelrinize de numune ürünleri bile kazanan arkadaşlar yolladı denemeleri için bu kampanyaya katılabilmeleri için.