Gönderen Konu: DenedimBiliyorum Sonuçları  (Okunma sayısı 55117 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
resmi sonuclarınız bunlardı madem
neden kac günden beri size göre test olan sonucların linklerini yayınladınız kazananlar diye.
ilk 3te adımız vardı . sizin test dediğiniz sonuclara herkes normal yollarla ulaştı.siz bu sonucları halka actınız ki  gördük bizlerde madem resmi sonucları yazsaydınız bu acıklamanız cok çelişkili.
daha önce de yaptınız aynısını bir arkadasım epilatör kazanan listesinde adı vardı sonra liste değişti.
arkadasım şikayet ettiği için onada gönderdiğiniz epilatörü
madem öyle benimde elimde kazandıgımıza dair print resmi var tüm haklarımı arayacagım.2 adet blender için firmanızın düştüğü duruma bakın
adınıza olan güveni sarstınız şuan burada

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
bu foruma üyeydiniz madem
bu sonuclar acıklandıgı gün yazsaydınız
bunlar test sonuclar diye. biz bugün test sonucları yayınladık 3gün adınız dursun burda 
gün sonra gercekleri yayınlacagız deseydiniz
söylemesi bile mantıksız.test olan sonucları neden yayınlıyorsunuz sitenizde.
o gece bilseydik kazanan olamadıgımızı neden şimdi diyorsunuz bunu.
size iletişimden şikayet yazdım geri bile dönemediniz.buraya yazınızı gördüm .
telefon numaramı bıraktım arayın lütfen mantıklı acıklama yapın

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
cevap bekliyorum
'sayfamızın test aşamasındaki tasarımını görmüşlerdir! diyorsunuz iyi güzel
madem sayfanızı kendinze saklasaydınız test aşamasındaki tasarımınızı neden halka actınız bizde gördük bu sonucları 3 gündür.sizin sitenizi hacleyip zorla bakılmadı o sonuclar
halka acıtınız herkeste gördü.yayınladıgınız sonuclara güvenemeyeceksek silin üyeliğimizi istemiyorum size üye olmak
bu sizin hatanız .ne mailime ne şikayetime bir cevap veremedi firmanız burada tesadüf okudum yorumuzunu.kendizi savunacak diyecek sözünüz yok tabikide.
test sonucları halka acmak sizin eksikliğiniz.

Çevrimdışı makbule

• Yeni Kampanyacı
  • *
olmaz böyle rezillik saçmalık diyorum denedim biliyorumdan böyle birşey hiç beklemiyodum en kapsamlı ilk 3 diye açıklıyosunuz ozaman 25 kişinin içindeki herkezin yorumları en kapsamlı niye ilk 3 diye ayırt ettinizki insanları umutlandırdınız yazık valla bence kafanıza göre iş yapıyosunuz daha güvenim kalmadı bu siteye hep böyle yapıyosunuz siz

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
bencede size yakısmayan bir hata olusmus test sayfasını neden yayına sokuyorsunuz o zman bu hatanın duzeltilmesi gerek

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
arkadaşlarımızı üzmeyin lütfen.  >:(
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2009, 19:19:13 Gönderen: didedar »
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bencede size yakısmayan bir hata olusmus test sayfasını neden yayına sokuyorsunuz o zman bu hatanın duzeltilmesi gerek
kesinlkle katılıyorum
test sonuc diye birseyi hayatımızda ilk defa duyduk .3gün sitede yayında kalan test kazananlar.gercekleri 3gün sonra yayında.
hatanızı telafi etmeniz gerekiyor bence.bunca insanın güvenini sarstınız o şekilde düzeltin bari.

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
profesyonellik adına hoş olmamış. kaldıki ben bu siteye çok güvenir ve seve seve katılırım kampanyalarına.
eminim "denedimbiliyorum" kendine yakışanı yapıp gerekli hatayı kimse muzdarip olmadan düzeltecektir...
herkesin memnun olacağı bir uzlaşım yolu hep vardır :)

...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Valla yerinizde olmak istemezdim.Çok geçmişş olsun.Bende mail atıcam...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
dün ben farkedip buraya yazmıştım..
denedim biliyorum iletişimden yazdım neden böyle oldu diye. bir bayan aradı beni.hata yaptıklarını söyledi.test aşamasındayken görmüşüz biz o sayfayı.
erken sevindik arkadaşlar.
iyi olmadı tabi ama ne yapabiliriz ki.
ben bütün konu komşuma eşe dosta söylemiştim herkes çok sevinmişti.
şimdi bi yalnışlık olmuş diyemiyorum :(
üzgünüm sadece :(