Gönderen Konu: DenedimBiliyorum Sonuçları  (Okunma sayısı 54797 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dün ben farkedip buraya yazmıştım..
denedim biliyorum iletişimden yazdım neden böyle oldu diye. bir bayan aradı beni.hata yaptıklarını söyledi.test aşamasındayken görmüşüz biz o sayfayı.
erken sevindik arkadaşlar.
iyi olmadı tabi ama ne yapabiliriz ki.
ben bütün konu komşuma eşe dosta söylemiştim herkes çok sevinmişti.
şimdi bi yalnışlık olmuş diyemiyorum :(
üzgünüm sadece :(

o onların hatası canım
test sonuctu madem cuma gününden beri anca mı uyandılarda değiştirdiler sonucu.
herkesi hayal kırıklıgına ugrattılar kazananları
hiçbir kampanyada test sonuc diye birsey olmaz acıkladıkları isimler sonuctur.
bu onların hatası ise telafi etmeliler güven kazanmak için. böyle sacmalık olmaz cünki
yaptıkları hatayı  3gün sonra mı fark edip değiştirdiler sonucu ??
profesyonellik bu olmamalı!!!

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
böyle sacmalık olurmu canım.çocuk oyuncagımı bu .2de bir liste degişiyorler.güvenimizi kaybediyor denedim biliyor

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
valla ben bu siteden bişey anlamadım canları istediklerine numune gönderiyorlar canları istemediklerine zırnık vermiyorlar ben nezamandır uyeyim ariel numunesi yolladılar  herkese geldi bana bişey gelmedi,daha başka numuneler yolladılar yine bana gelen bişey yok,yarışmalara katıldım hediye denen birşey kazanmış değilim,gayette aktif üyeyim ama daha ne yapmak gerekiyor anlam veremedim  hiçbirşey ne geldi nede hediye kazandım yani ,madem numune gönderiyorsunuz herkese gönderin niye ayrımcılık yapıyorsunuzki yada neden belirli kişilere yollanıyor? çok düşündürücü tabi,hiç adil oldugunu düşünmedigim bir site oyuzden  dahada belli etmişler yani gerçek yüzlerini nedenirki ne denedim nede biliyorum,ama şöylede birşey var denedimbiliyorum.com'u  denedim ve çokta iyi biliyorum,testmiş bilmem neymiş boş yani madem öyle siteyi üylere kapatıp öyle yapsaydın testini yada bu işi  beceren bir web tasarımcısı bulsaydınız!!,bence şikayet var.com'a yazsınlar arkadaşlar herkes okusun bilsin boşa üye olmasın derim

Çevrimdışı süpürgesiz cadı

• Yeni Kampanyacı
  • *
Böyle bir firmanın böyle bir kampanya yapması güzel şey ancaaaakkkkkkk  test sayfası deyip insanların acık acık isimlerini oraya yazmanız kazananlar listesine koymanız hiç hoş değil. hem insanların acık acık ismini yazıyorsunuz a kişisi b kişisi diyerek altına karalayarak bir test sayfası hazırlayabilirsiniz. Bende bilgisayarcıyım test sayfasının ne olduğunu ne olmadığını bilen insanım. Test sayfasıysa madem bunu farklı domain host larda deneyebilir sonra o tarafa geçirebilirdiniz olmadı sisteminize server kurardınız ama bu şekilde insanların ismini acık acık yazmak olmaz olduysa bir hata bunu telafi etmek gerekir. Madem test sayfası yaptınız bunu niye halka açık şekilde yayınlıyorsunuz. Bu üyeler sizi şikayet etse davayı kazanırlar sizin de markanıza olan olur. Zaten bu saatten sonra kimsede güvenmeyecektir size. Ayıp gerçekten çok ayıp. Bence siz web masterinizi filan değiştirin olmuyor böyle.:)))

zelis59

• Ziyaretçi
Bende konu ile ilgili sıkıntımı dile getiren bir mail yazdım. umarım geri donerler .
Bu arada kapalı link diyor acıklamalrında bu ne anlama geliyor acaba ? Kullanıcların girmemeisi gereken bir sayfa mı acaba ?

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
Bende konu ile ilgili sıkıntımı dile getiren bir mail yazdım. umarım geri donerler .
Bu arada kapalı link diyor acıklamalrında bu ne anlama geliyor acaba ? Kullanıcların girmemeisi gereken bir sayfa mı acaba ?
kazananlar içinde ismin mi vardı seninde zeliş?
test sonucları kednilerinin görmesi gereken bir sonuc ama bu onların hatası bunu halka acık yapmamaları lazımdı.
4 gündür o sonuclar halka acıktı ve kazananlar umutlandı şimdi madur olduk.
şimdi sonucları değiştirdiler.
hatalarını telafi ederler umarım.yoksa güvenleri iyice sarsılacak
bu arada benim yazdıgım maillere hala bir cevap gelemedi.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Düştüğünüz duruma çok üzüldüm arkadaşlar. Böyle birşey de duymadım bu güne kadar. Madem kendi hatanız, bir şekilde telafi edin de biz de güvenilir bir siteniz olduğuna, iyi niyetli yapılan bir hata olduğuna inanalım. Yaptığınız açıklama tatmin edici değil. Eminim ki siz de yeterli olmadığını düşünüyorsunuz. Birçok üyeniz bu forumdan. Burada böyle bir yakışıksız bir konu hoş durmuyor bence, sizin açınızdan diyorum tabi.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı DenedimBiliyorum.com

• Yeni Kampanyacı
  • *
DenedimBiliyorum Bilgilendirme

Öncelikle Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ’a göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz.

HergunKampanya Sitesi forumlarında 16.10.2009 11:20:42 Tarihinde “Denedim Biliyorum Deneyimlerini Paylaşıp Kazanalar(Bende Varım  )” başlığı ile açılan ve içeriğindeki  kapalı linklerden sayfamıza ulaşarak ; Sayfamızın test aşamasındaki tasarımını görmüş olan siz sevgili Kullanıcılarımızı mağdur etmemek adına test aşamasındaki ilk 3 yorumda deneyim sahibi gozuken ve bu arkadaşlarımıza ürünü öneren kullanıcılarımız Büyük ödülü kazanlar listesine dahil edilmiştir.
Programımızın  sonuçları ile ilgili güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Güncelleme çalışması tamamlandıktan sonra  Kazananlar listemize DenedimBiliyorum Aktiviteler sayfasındaki Ariel Professional Konu Başlığı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

DenedimBiliyorum Proje Ekibi.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2009, 18:22:28 Gönderen: DenedimBiliyorum.com »

Çevrimdışı merzey

• Deneyimli Kampanyacı
Düzeltilmesi güzel haber :)arkadaşlar adına teşekkürler DenedimBiliyorum ekibi.Güzel projeler düzenliyorsunuz  teşekkür ederiz  :) sizlere iyi çalışmalar..

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
evet şöyle ya hatanızı onarın.
p & g gibi güçlü bir firmanın reklamını yapıyorsunuz adınıza yakışsın şöyle ya .:)
çabalarımızın da boşuna gitmemesi güzel.
diğer yaptıgınız cok haksızlıklı bu iyi oldu.
tesekkürler
sonucu yenilersiniz artık