valla ben bu siteden bişey anlamadım canları istediklerine numune gönderiyorlar canları istemediklerine zırnık vermiyorlar ben nezamandır uyeyim ariel numunesi yolladılar herkese geldi bana bişey gelmedi,daha başka numuneler yolladılar yine bana gelen bişey yok,yarışmalara katıldım hediye denen birşey kazanmış değilim,gayette aktif üyeyim ama daha ne yapmak gerekiyor anlam veremedim hiçbirşey ne geldi nede hediye kazandım yani ,madem numune gönderiyorsunuz herkese gönderin niye ayrımcılık yapıyorsunuzki yada neden belirli kişilere yollanıyor? çok düşündürücü tabi,hiç adil oldugunu düşünmedigim bir site oyuzden dahada belli etmişler yani gerçek yüzlerini nedenirki ne denedim nede biliyorum,ama şöylede birşey var denedimbiliyorum.com'u denedim ve çokta iyi biliyorum,testmiş bilmem neymiş boş yani madem öyle siteyi üylere kapatıp öyle yapsaydın testini yada bu işi beceren bir web tasarımcısı bulsaydınız!!,bence şikayet var.com'a yazsınlar arkadaşlar herkes okusun bilsin boşa üye olmasın derim