Gönderen Konu: çok kızgın ve kırgınım..  (Okunma sayısı 6794 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
Ynt: çok kızgın ve kırgınım..
« Yanıtla #20 : 23 Haziran 2011, 22:36:39 »
ayrımcılığı herkes kendisi yapıyor oy vermeyen kendimiziz şahsen ben 1. listede herkezi oylamıştım 2. de farklı bir hesapla sadece bana oy verenlere verdim diğerlerine vermedim vermemde aksi halde herkes linkini atıp kaçıp giderse ne ala memleket.. ben fikir sunmuştum aslında konu kilitlensin linkler modlara mesaj olarak atılsın kimse konuya cevap yazmasın sadece oylasın diye ama konu gene karıştı gitti tabi..

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #21 : 23 Haziran 2011, 22:40:25 »
arkadaşlar bir yanlış anlaşılmayla modlara yüklenmeyin lütfen ben bur formda 5.senem daha bir kayırma birbirini tutma görmedim destek linkini herkese açıktır eklenir ama arada yazılanlarla ve tekrar tekrar link atanlardan dolayı gözden kaçmıştır benimde bazen genele eklenmediğim zaman oldu gözden kaçırıldığım ama asla modlara suç bulmadım çünkü sayfalar karışıyor ve göremiyorlar siz kendiniz onların yerinde olsanız birde öyle düşünün hatta nivea için genel destek açılsın diye bastırdığımızda modlarımız çoğu kişinin link bırakıp oylamadığını haksızlık olduğunu söylemelerine rağmen yinede form için konu açıldı lütfen modlara ve admine yüklenmeyin sonuçta onlarda bizde biri biz kampanya bakarken çocuk bakarken yemek yaparken aynı işleri onlarda yapıyor modlarımız gerçekten iyi saolsunlar
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 23 Haziran 2011, 22:41:12 »
beni de kayırmanızı istiyorum bir tane bitti 2.sine başlayacagım da listede öne alırmısınız  ;D (espri kızma olmasın ama)

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #23 : 23 Haziran 2011, 22:44:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
beni de kayırmanızı istiyorum bir tane bitti 2.sine başlayacagım da listede öne alırmısınız  ;D (espri kızma olmasın ama)
:) sözten alemsin ya
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #24 : 23 Haziran 2011, 22:45:47 »

facede destek topla abi ben 2 pasta bitirdim facede linkim buraya konduğunda son 30 mum falan kalmıştı onunda bir kısmını genel destekte üflediler yok yani millet üflemeye heveslide hep modlar tutuyor üfletmiyorlar abi ya hele o papatya yokmu hep onun suçu geçen gördüm bi üye pastamı üflicekti kalktı çocuğa çelme taktı düşürdü sırf üflemesin diye   :D

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #25 : 23 Haziran 2011, 22:53:06 »
ya o uyanıklık yapıp 2. 3. link ekletmeye calısanlar kimse ceza verildin sonucta belli kurallar var. Modların kasıtlı oldugunu dusunmuyorum acıkcası sana denk gelmiş ne yazıkkı esracım :(

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 23 Haziran 2011, 22:53:07 »

facede destek topla abi ben 2 pasta bitirdim facede linkim buraya konduğunda son 30 mum falan kalmıştı onunda bir kısmını genel destekte üflediler yok yani millet üflemeye heveslide hep modlar tutuyor üfletmiyorlar abi ya hele o papatya yokmu hep onun suçu geçen gördüm bi üye pastamı üflicekti kalktı çocuğa çelme taktı düşürdü sırf üflemesin diye   :D
bilmezmiyim ya papatya yokmu çok fenadır oaynısını banada yaptı :P

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #27 : 23 Haziran 2011, 22:54:01 »
ya o uyanıklık yapıp 2. 3. link ekletmeye calısanlar kimse ceza verildin sonucta belli kurallar var. Modların kasıtlı oldugunu dusunmuyorum acıkcası sana denk gelmiş ne yazıkkı esracım :(

verildi canım :)

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #28 : 23 Haziran 2011, 22:55:04 »

Modlar değilde papatya kasıtlı yaptı gördüm zira çocuğu acile zor yetiştirdik korkudan şok geçirdi  ;D

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 23 Haziran 2011, 22:56:08 »

Modlar değilde papatya kasıtlı yaptı gördüm zira çocuğu acile zor yetiştirdik korkudan şok geçirdi  ;D
keşke papatya bana da çelme taksa razıyım ben  :D :'(
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2011, 22:59:47 Gönderen: sozten »