domesdoslara kafayı taktım.
şimdi yatsam migros kasiyeriyle kavga ettiğim bi kabus görürüm diye korkuyom

şu havlayan köpekler zaten uyutmaz
bişey olmaz rahat ol alırsın
bişey olmaz rahat ol alırsın 
esparkta var mı ki ?
kıyıda köşede saklanmış falan
esk
hemşeriyiz yani ben yarın kendi migrosuma bakıcam hasanpolatkandakine varsa yazarım buraya savaş caddesindekinede bakıcam burda yoksa orda varsa gene yazarım en büyük ihtimal adalardakinde yada osman gazi tıpbın ordakinde vardır espark için bişey diyemicem
esk
hemşeriyiz yani ben yarın kendi migrosuma bakıcam hasanpolatkandakine varsa yazarım buraya savaş caddesindekinede bakıcam burda yoksa orda varsa gene yazarım en büyük ihtimal adalardakinde yada osman gazi tıpbın ordakinde vardır espark için bişey diyemicem
ben de esparka kanatlıya bi sorti yapacam bakam
ben de esparka kanatlıya bi sorti yapacam bakam 
yalnız değiliz tabi hasanpolatkandaki migrostan alan kampanyacılar var savaş caddesindekindende alan var orası tansaştı migros olmuş diğer tansaşta şok olmuş bende şok oldum bukadar yakın 2 migros arasında kalmak güzel her hafta onlar tarafından kazıklanmak pek güzel değil tabi iyi bak arkalara saklayabiliyorlar bu arada
neyse gecenin bu saatinde iç karartıcı bi konu açtım
kusura bakmayın
hoşçakalın....
neyse gecenin bu saatinde iç karartıcı bi konu açtım
kusura bakmayın
hoşçakalın.... 
açtığın konu üzerinde pek konuşulmadı açıkcası oyüzden sorun yok gözlerimden uyku akıyor bana müsade iyi geceler
Vala ben NAZAR ETME NE OLUR; ÇALIŞ SENİNDE OLUR diyorum. Açıkcası kimseyide umursamıyorum, Başarı emek isteyen bişeydir. emek versinler merak etsinler onlarda kazansınlar. ben herkese heee sanada kazanırım diyom:))) napiim baydı millet çünkü...