0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu arada ben çok acıktım bu saatte meyveyle geçiştirmeye çalıştıkça daha çok acıkıyorum ne alaka bilmem ama buraya yazmak geçti içimden aynen, ben de acıktım
ya bu arada ben çok acıktım bu saatte meyveyle geçiştirmeye çalıştıkça daha çok acıkıyorum ne alaka bilmem ama buraya yazmak geçti içimden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu arada ben çok acıktım bu saatte meyveyle geçiştirmeye çalıştıkça daha çok acıkıyorum ne alaka bilmem ama buraya yazmak geçti içimden aynen, ben de acıktım insanın yiyeceği yoksada zorla yedirirsiniz öğlen 3 gibi kahvaltı yaptım onla duruyorum
hem öğlen 3 gibi yedin, hemde kahvaltıydı ve üstüne üstük hala onunla duruyosun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhem öğlen 3 gibi yedin, hemde kahvaltıydı ve üstüne üstük hala onunla duruyosun evet çok hareket etmeyince çok acıkmıyorum bazen bi oturuşta 1 ekmek yerim yorulduysam bazen hiç yemem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhem öğlen 3 gibi yedin, hemde kahvaltıydı ve üstüne üstük hala onunla duruyosun evet çok hareket etmeyince çok acıkmıyorum bazen bi oturuşta 1 ekmek yerim yorulduysam bazen hiç yemem bir ekmeği ben yemiyorum naptın yaa
tonlakazanım bitti yaw, ton da yok
ay ben bu muhabbet sırasında dayanamayıp yedim bişeyler ve bu suçlulukla hemen gidip uyumak istiyorum herkese iyi geceler