Gönderen Konu: ''Bana da kazansana'' diyenler, hediyenize önem vermeyenler v.s.  (Okunma sayısı 10457 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: ''Bana da kazansana'' diyenler, hediyenize önem vermeyenler v.s.
« Yanıtla #70 : 18 Haziran 2011, 12:43:01 »
Benden oy isteyene kendi hesabimdan babamdan annemden kuzenlerden filan veriyorum bes oy civari oluyor bunu oyle herkes yapmaz,yapmiyosun diyen karsima ciksn acikcasi;ama bazende suna 4 oy verdin bana niye 3 verdin gibilerinden yorumlar geliyor ki buna kiziyorum,bazen hesaplar acmiyor ama dusunmuyorki Kubra bir oy egil 3 oy verdi,bahcem yoktu bahcecilere hesap actim yaw oy vermek icin bunu da kimse kolay kolay yapmaz,onu da yaptim,en cok uzldugum ve twitterda bahsettigim ise bir yarisma sonucu defalarca tehdit almamdi ki onu o ara tum foruma yansittim farkindayim hataydi ama gicik olmustum,ozet su ben herkese oy dagittim ama kiyas yapmadim,kac gundur yerime armagan ve esracim katiliyor yarismalara kim yapar cok azdir yani,lerzan ablam twitterdaki en buyuk destekcim,yani can yakmadan oy istense millet herseyi yapar,bende baskalari icin hediye kazaniyorum yeterki sorun cikmasin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 18 Haziran 2011, 13:12:53 »
ucuncu sıkı yapanlara sınır oluyorum bırde kazanıpta yaranamadıklarımız var tabı
ama benım kazandıgımı benden saklayanlara ve sahıp cıkanlara asırı derece sinir oluyorum
ornek teyzemler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

destek olana destek olurum

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 18 Haziran 2011, 13:28:46 »
hiç sormayınn ya hep kendine kazanıyorsun diyolar geçende komşu diyor hep kendine kazanıyon bizede kazansan nolcak adamların malları bitcek değil ya

ben istiyorum diye göndermiyolar heralde emek zaman veriyorum öle kolay olmuyor diyorum biizm içinde emek ver nolcak diyoorrr >:(   >:(

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #73 : 18 Haziran 2011, 14:22:33 »
Benden oy isteyene kendi hesabimdan babamdan annemden kuzenlerden filan veriyorum bes oy civari oluyor bunu oyle herkes yapmaz,yapmiyosun diyen karsima ciksn acikcasi;ama bazende suna 4 oy verdin bana niye 3 verdin gibilerinden yorumlar geliyor ki buna kiziyorum,bazen hesaplar acmiyor ama dusunmuyorki Kubra bir oy egil 3 oy verdi,bahcem yoktu bahcecilere hesap actim yaw oy vermek icin bunu da kimse kolay kolay yapmaz,onu da yaptim,en cok uzldugum ve twitterda bahsettigim ise bir yarisma sonucu defalarca tehdit almamdi ki onu o ara tum foruma yansittim farkindayim hataydi ama gicik olmustum,ozet su ben herkese oy dagittim ama kiyas yapmadim,kac gundur yerime armagan ve esracim katiliyor yarismalara kim yapar cok azdir yani,lerzan ablam twitterdaki en buyuk destekcim,yani can yakmadan oy istense millet herseyi yapar,bende baskalari icin hediye kazaniyorum yeterki sorun cikmasin

elime yapışmadıki kuzum nolcak güle güle kullan  ::)

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 18 Haziran 2011, 14:33:25 »
çok hediye veriliyorsa forumdan tanıdıklarıma falan da yardım ediyorum ama bazen komsularımdan farkları olmadığını görüyorum. kazanana kadar canım cicim,kazandıktan sonra ne tesekkür ne bisey! bu daha can sıkıcı....
ama yine de pes etmeden herkes için elimden geleni yapmaya devam ediyorum,huy:)

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #75 : 18 Haziran 2011, 14:39:15 »
çok hediye veriliyorsa forumdan tanıdıklarıma falan da yardım ediyorum ama bazen komsularımdan farkları olmadığını görüyorum. kazanana kadar canım cicim,kazandıktan sonra ne tesekkür ne bisey! bu daha can sıkıcı....
ama yine de pes etmeden herkes için elimden geleni yapmaya devam ediyorum,huy:)

konu altında bende teşekkürettim umarım görmüşsündür sonra aynısından ben de kazandım bende olmayan birine verdim kübüşüm güle güle kullansın  ::)

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 18 Haziran 2011, 14:51:50 »
canım o konu için yada senin için için yazmadım,genel olan bu:)  senin tesekkürünü görmüstüm

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #77 : 18 Haziran 2011, 15:04:57 »
canım o konu için yada senin için için yazmadım,genel olan bu:)  senin tesekkürünü görmüstüm

::) ::) ::) ::)

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 18 Haziran 2011, 15:21:44 »
bir de çekilşli kampanyalarda (örnek elidor) herkese haber ver haber verdiğin katılmasını istediğin bütün tanıdıklara çıksın sana çıkmasın sonra da sana ucundan bile göstermesinler işte bu da sinir bozucu
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı ebufaik

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 18 Haziran 2011, 17:20:12 »
ooo bakıyorum es es li çok ben adalar mıgrostan aldım