amannn siz böyle dedikce evlenesim iyice kacıyo ben annemi babamı bırakıp gidemem cok istiyosa o gelir 
sevdiğin birini bulunca görürüm seni .
hiç hevesin kaçmaz valla

düğün bitti gelin arabasına bineceğim gözüm annemlere bakıyor ama ayaklar gelin arabasına gidiyor

hem ağlarım hem giderim misali.
bence iç güveysi hiç iyi birşey değil kızın babası alt katta işten geliyorsun bakıyorlar ne getirdin biz sana evi verdik gibi kızıda verdik bağırsan bağıramazsın kavga edemezsin çat kapı misafir anne baba üst kat alt kattan gelebilir sevsen eşini yanlız kalsan her an birisi kapıyı çalabilir çoğu erkek kabul etmez bunu kaynanın yanına gelin gelmez aynı eve evlilik zor

iyiki bekarım evim var
birde şu konu var bayanlar çalışıyor bazen eşinden yüksek maaş alıyor erkekleri ezen bayanlar var iş ortamında çok gördüm kocasına akşam gelirken hazır yemek al geç gelicem ben diyen kadında gördüm

kendisi mühendisti 7 bin tl maaş alıyordu yıl 2008 o zaman ben üniversite stajındaydım fabrika da
birde şu konu var bayanlar çalışıyor bazen eşinden yüksek maaş alıyor erkekleri ezen bayanlar var iş ortamında çok gördüm kocasına akşam gelirken hazır yemek al geç gelicem ben diyen kadında gördüm
kendisi mühendisti 7 bin tl maaş alıyordu yıl 2008 o zaman ben üniversite stajındaydım fabrika da 
çok merak ettim hangi fabrika o fiyat biraz abartı oldu
kızlara tavsiyem ya iki aileye de uzak olun
yada annenize yakın
3.şıktan uzak durun