Son zamanlarda katılmış olduğum bir iki oylamalı yarışmadan sonra bana rakiplerimden olduğunu tahmin ettiğim email ve Facebook mesajları geldi. Herlade mailimi isimim vasıtası ile tahmini buldular ordan da Facebok u buldular. Mesala sen kazancan san , görürssün sana ödülü verdirirmiyiz gibi. Katıldığım yarışmada da like yok email lerine arkadaşın beğenmeleri için senin yorumunu link yolluyorsun ve onlarda maillerinden onaylamak zorundalar yani baya zorlu işlemler. Ben son yarışma için baya çabaladım Facebook - Twitter - FriendFeed ve mail aracıığı ile yüzlerce arkadaşıma destek beklediğimi yazdım 12 Haziran 23:59 a kadar. Sonuç olarak yarışma bitti ertesi gün bana mesajlar bir suru hakaret içerenler olsaydı inanın direk şikayet edicem bekliyorum. İsimler yarışmadaki tavsiyelerdeki isimler değil tabii aynı isimle yazmaz hiçkimse. Birde yarışmayı yapan sitenin duvarına yazılmış çok güldüm sahte oyları eleyin Allah aşkına onların oylarının gerçek olduğuu kim biliyor?
Sonuçta beğenili bir yarışmada çaba gösteripte bir skor yapsak bile bu tür insanlar yine engel olmaya çabalıyor çok üzücü . Gerçekten kendileride çaba gösterselerdi de bu tür insanları görmüş olmasaydım. Artık beğeni - oy gibi yarışmalara hiç katılmama kararı aldım . Kazansan bin dert kazanmasan bir dert. Ki daha kazanılan bir şeyde yok siteyede herlade bana yaptıkları gibi mailler yolladılarsa onlarda sonucu açıklamıyor. İşin ilginç tarafı ayn siteye ben yarışmanın başınd ahileye dikkat edin diye yazı yazmıştım. Mesela hiç mail onayı olmadan kodları tahmin ederek ( tahmin demek kolay yani bu işlerden anlayanlar baya kodları çözüyormuş) oy artıranlar oluyor. Bakalım sonucu merakla bekliyorum.
Sizlerede bir tavsiye bu tür yarışmalarda gerçek isimnizle katılmayın benim gibi baya sorun yaşanabiliyor.
ben zaten kazanamadığım için hiç sorun olmuyor:)))
Bende kazanamadım ancak oylarım çok olunca herhalde hile yaptığımı düşündüler. Ama işin komik taraı bunu diyenlerin bir günde 1000 tane oy alması artık Allaha havale ediyorum. Aman beğenili yarışma duyunca kanım çekiliyor. Sizde Glade linkleirni gördüm oy veriyorum ben ordan kendi isteğimle yne bu oy sorunu yüzünden ayrılmıştım. Ordaki sahte oyları ihbar edince admin bana taktı devamlı beim oylarımı silip birde kötü içerkli mail atınca kendisini şikayet edip yarışmadan ayrıldım. Dikkat ederseniz yarışmada yine top 10 de büyük rakamlarla giren var ve müdahale edilmiyor. Artık yarışmada olmadıımdan herhangi bir şey demiyorum. Size koaly gelsin ve başarılar . Yarın son gün