hiç korkmayın beğendiğiniz damat adayını alın getirin aileninizin yanına (bakınız ben) rahat edin
işte bu yüzden evlenmek istemiyorum aileden ayrılmak çok zor

öyle düşünmeyin evinizde mutlu olursanız ki inş. olursunuz o kadar üzüntülü olmaz
hani okul yılları gibi düşünün
hayatımı tekrar yaşama şansı verselerdi üniversite hayatımı isterdim ama tekrar sınavlara çalışmak istemezdim
işte bu yüzden evlenmek istemiyorum aileden ayrılmak çok zor

öyle düşünmeyin evinizde mutlu olursanız ki inş. olursunuz o kadar üzüntülü olmaz
hani okul yılları gibi düşünün
hayatımı tekrar yaşama şansı verselerdi üniversite hayatımı isterdim ama tekrar sınavlara çalışmak istemezdim
doğru bir bakış
bide şu yönü sabah kalkın misafir gelicek diye kimse sizi uyandırmıyo
odanı topla diyen yok
istedğini istediğin zaman yapıyorsun
iç güveysi getiren oldu mu hiç onunda fikirlerini düşüncelerini duymak istiyorummm
iç güveysi getiren oldu mu hiç onunda fikirlerini düşüncelerini duymak istiyorummm

tam sayılırmı bilimiyorum ama okuduğum şehirden olan kocamı yaşadığım şehire getirdim

tam sayılırmı bilimiyorum ama okuduğum şehirden olan kocamı yaşadığım şehire getirdim
benimde amacım o

şu şark görevimiz biter bitmez ailemin olduğu şehire götürcem eşimi

zaten orda tanışmıştık...
ayrıca bekar herkese tavsiyem ailenizle iyi vakit geçirin. çünkü ailenizin yanında olmak büyük bi servetmiş aslında bunun farkına varmak çok zor ama ayrılınca değerini anlıyorsunuz. Her ihtiyacınız olduğunda annenizin yada babanızın yanıbaşınızda olması bulunmaz bişey...
amannn siz böyle dedikce evlenesim iyice kacıyo ben annemi babamı bırakıp gidemem cok istiyosa o gelir