0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eşimin Affına sığınarak onun face'den yazmak durumundayım zira Doğuş çay mesajımı beğenmemiş olacak ki hem mesajlarımı sildi hemde duvarını bana kapattı anladığım kadarıyla henüz "kurumsal firma" olmaktan uzak müşterisine ve ilgilenenlere saygısı olmayan henüz sadece "Kurum" olan firma yazdıklarıma tahammül gösteremeyerek beni engelledi..İyide be kardeşim sadece gerçeği yazdım diye beni engellediniz gerçek değiştimi alttarafı sadece demlik ve çay olan bir hediye için "biz ne yapalım avukatlarımız istedi" demek sadece kendinizi kandırmaktır..Katılımcılara güvenmeyerek altın değerindeki çayınızı güvence altına almak istiyorsunuz da biz size niye güvenelim....n Açıkçası sizin gibi bir kurumda çalışanlarınızın durumunu da tahayyül edemiyorum...mesajlarım gayet oturaklı ve isabetliyken sadece hüsnüyarenize dokunduğu için niçün sildiniz......Müthiş tatlar ve gizli sırlar barındıran altından değerli çaylarınız madem bu kadar değerliydi ne diye insanları 3 ay boyunca harap ettiniz kendi adıma müsterihim bu uygulamanın zaten adil olma ihtimalini hiç görmedim nihayetinde manipülasyona son derece açık neye ve nasıl değerlendirme yapılacağı kestirilemeyen en güzel bahçe uygulamasında adil sonuçların çıkmaması bana göre normal......Son olarak nasıl bir paranoya yaşıyorsunuz anlamadım az önce gördüm birisi doğuş çay içiyordu birazdan gidip kimliğini sorayım...çay içmeye yaşı kurtarıyor mu diye?
Katılımcıların kimlik bilgisilerini ibraz etmeleri ile ilgili olarak şu düzenleme yapıldı: Kimlik bilgisi, TC kimlik numarası ve doğum tarihi (gün/ay/yıl) verilerek ibraz edilebilir.
peki bilgilerımızı nasıl gonderecez mailmi atacaklar