Gönderen Konu: DOĞUŞ ÇAY en güzel bahçe kazananları  (Okunma sayısı 38915 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
Ynt: DOĞUŞ ÇAY en güzel bahçe kazananları
« Yanıtla #70 : 11 Haziran 2011, 12:42:31 »
yuh diyorum başkada bişey demiyorum 450 küsur oyla çay bile kazanamamışım  ??? Evde ki bütün doğuş çayları atıcam işte bidahada almıycam   :P :P

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #71 : 11 Haziran 2011, 12:52:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yuh diyorum başkada bişey demiyorum 450 küsur oyla çay bile kazanamamışım  ??? Evde ki bütün doğuş çayları atıcam işte bidahada almıycam   :P :P

boşverrr..eşim kazandı benim de..bir çay için kimlik fotokopisi istemişler.göndermeyi düşünmüyorum.

kazanmadığın iyi olmuş bence..

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 11 Haziran 2011, 15:21:12 »
oy sayım çaydanlığa yetiyordu ama çok sonlarda  çay kazanmısım,bunada sükür,oy sayısının önemi olmamıs anlasılan. adımı sonradan değistirip düzeltmistim. firmaya sorduğumda sorun olmaz demislerdi, ama sonuçlarda farmasi özlemce diye geçiyor,bakalım ne yapıcaz!

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 13 Haziran 2011, 04:22:44 »
Listeyi dikkatli incledinizmi bazı çaydanlık kazananlar - çay setide kazanmış. Ve çay setlerinde aynı soyad ve aynı sim soyada bile rastladım. İlk 10 içim pek tabiiki juri oylaması yapılabilirdi ancak geri kalan için bu şekilde olması ilginç olmuş. Bari hiç oy alamayın kazanın deselerdi daha doğru bir tanıtım olurdu. Ben Doğuş Çaya bu yanlış reklamı yakıştıramadım. Ve o listeyi bari ona özen gösterselerdi 1001 kişi deniliyor ancak rakam öyle değil çaydanlık kazananda çay seti kazanıyor değişik bir kampanya olmuş.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 13 Haziran 2011, 09:02:57 »
şok oldum resmen
çay paketi garanti diyordum bu 1000 kişiden kötümüydü bahçem anlamadım
çok zevksizlermiş :) doğuş çay faceden çektim beğenimi
hakettiler :)

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #75 : 13 Haziran 2011, 09:49:23 »
ben de hiç beklemediğim halde çay kazanmışım. beklemiyordum zira, puanım çok çok düşüktü ve bahçe tasarımımı eski face hesabım ile (kapatılan) yapmıştım; o yüzden de olmaz diyordum...

mail gönderen oldu mu aranızda? cidden kimlik filan da mı yollayacağız?
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 13 Haziran 2011, 09:51:26 »
ben de bir tane kazanmışım kardeşime son gün yaptırdıgım hiç puanı olmayan 4-5 tanesinin ise hepsi kazanmış nasıl olmuşsa, adamlar puansızlara özellikle vermişler sanki  :o

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 13 Haziran 2011, 10:05:05 »
banada burdaki destekten 100 kişi falan oy verdi yani 500küsür puanım vardı ama çay bile kazanamamışım  :(

Çevrimdışı fidanerili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 13 Haziran 2011, 10:16:01 »
Merhaba,
Öncelikle yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve bizim için tasarladığınız birbirinden güzel bahçe için tekrar çok teşekkür ederiz.
Milli Piyangodan aldığımız izinler doğrultusunda sürmüş olan kampanyada seçilen 1.111 bahçe tamamen 3 özel jürinin bakış açıları doğrultusunda seçilmiştir. Bu jüriyi bir Yüksek Peyzaj Mimarı, bir Creative Director ve bir Marka Uzmanı oluşturmuştur. Değerli oylarınız Milli Piyango kuralları gereğince de onların kanaatine katkıda bulunmuştur.
Hediyeler için sizden istediğimiz kimlik fotokopileri kampanya yaş sınırın +18 olması nedeni ile avukatlarımızın istemiş oldukları bilgilerdir. Göndereceğiniz kimlik fotokopilerinin üzerine; “Haziran 2011 tarihli düzenlenen En Güzel Bahçe yarışması sonuçları için gönderiyorum.” gibi bir ibare koyabilirsiniz.

Çevrimdışı EXCALIBUR

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #79 : 13 Haziran 2011, 11:32:06 »
Eşimin Affına sığınarak onun face'den yazmak durumundayım zira Doğuş çay mesajımı beğenmemiş olacak ki hem mesajlarımı sildi hemde duvarını bana kapattı
anladığım kadarıyla henüz "kurumsal firma" olmaktan uzak müşterisine ve ilgilenenlere saygısı olmayan henüz sadece "Kurum" olan firma yazdıklarıma tahammül gösteremeyerek beni engelledi..İyide be kardeşim sadece gerçeği yazdım diye beni engellediniz gerçek değiştimi alttarafı sadece demlik ve çay olan bir hediye için "biz ne yapalım avukatlarımız istedi" demek sadece kendinizi kandırmaktır..
Katılımcılara güvenmeyerek altın değerindeki çayınızı güvence altına almak istiyorsunuz da biz size niye güvenelim....
n Açıkçası sizin gibi bir kurumda çalışanlarınızın durumunu da tahayyül edemiyorum...mesajlarım gayet oturaklı ve isabetliyken sadece hüsnüyarenize dokunduğu için niçün sildiniz......Müthiş tatlar ve gizli sırlar barındıran altından değerli çaylarınız madem bu kadar değerliydi ne diye insanları 3 ay boyunca harap ettiniz kendi adıma müsterihim bu uygulamanın zaten adil olma ihtimalini hiç görmedim nihayetinde manipülasyona son derece açık neye ve nasıl değerlendirme yapılacağı kestirilemeyen en güzel bahçe uygulamasında adil sonuçların çıkmaması bana göre normal......Son olarak nasıl bir paranoya yaşıyorsunuz anlamadım az önce gördüm birisi doğuş çay içiyordu birazdan gidip kimliğini sorayım...çay içmeye yaşı kurtarıyor mu diye?
EXCALIBUR_-_HGK