0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mail geldimi kazananlaraa kimlik fotokopisi yolladınızmı sadece tc no falanmı yazdınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmail geldimi kazananlaraa kimlik fotokopisi yolladınızmı sadece tc no falanmı yazdınız ben tarayicidan tarayip ustune paintte kocaman "dogus cay kampanyasi icindir" yazip mail yolladim sorun olacaginiz zannetmiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmail geldimi kazananlaraa kimlik fotokopisi yolladınızmı sadece tc no falanmı yazdınız ben tarayicidan tarayip ustune paintte kocaman "dogus cay kampanyasi icindir" yazip mail yolladim sorun olacaginiz zannetmiyorumben de scan edip yolladım. en kısa zamanda ulaşacaktır diye dönüş yaptılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu adrese bilgiler gönderilecek bende çay paketi kazanmışım en azından çaydanlık bekliyordum neyse bunada şükür
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmail geldimi kazananlaraa kimlik fotokopisi yolladınızmı sadece tc no falanmı yazdınız ben tarayicidan tarayip ustune paintte kocaman "dogus cay kampanyasi icindir" yazip mail yolladim sorun olacaginiz zannetmiyorumben de scan edip yolladım. en kısa zamanda ulaşacaktır diye dönüş yaptılar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buraya yolldadım doğru dimi bide hemen mı dondıler bana donen olmadı