Gönderen Konu: çok kırgınım  (Okunma sayısı 5867 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
Ynt: çok kırgınım
« Yanıtla #30 : 05 Haziran 2011, 20:04:11 »
Bende dün ve bugün hiçbir kampanyaya ne katıldım ne yardım ettim midemden rahatsızım hiç bişey yapasım yok zaten canım yanarken bişey yapmamda normal olmaz artık kusura bakmasın kimse yarında hastanede olcam düzelince yine yardıma devam  :(

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #31 : 05 Haziran 2011, 21:49:54 »
geçmiş olsun Külkedisi
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #32 : 05 Haziran 2011, 22:08:01 »
bende hiç katılmıyorum oylamalaı begenmelı yarısmalara çünkü destek olmuyor ben elımden geldıkce destek oluyorum fakat arkadaşlarında dedıklerı gıbı facebook mesajlarıma pek bakmıyorum o kadar cok gelıyorkı gunde belkı 50 tane ama forumdan kımseyı desteksız bırakmıyorum hatta bana yardım edenlerede tum hesaplarım tum aılem adına destek oluyorum eger banada msj atıp ben gormedıysem ozur dılerım kırılma lutfen ınan gormemısmdır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 05 Haziran 2011, 22:12:20 »
Bu konuyu okuyunca olaydan haberdar oldum, ben de face deki msjlara bakmıyorum o kadar çok geliyor ki, forumdan ö.m atan kişilere elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum, begenili olanlara ben katılmıyorum zaten

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 05 Haziran 2011, 22:40:17 »
Her zaman söylüyorum. Bana forumdan mesaj atıp destek isteyebilirsiniz.Mesajlar çok birikiyor, göremeyebiliyorum, 2. hatta 3. ye de atabilirsiniz.2-3 gün içinde oy veriyorum. Ama faceden atmayın. O kadar çok geliyor ki, geçen okumadığım mesajlar 600 e ulaşmış facede. Kampanya destekte bile dikkatimi çekmeyebiliyor. Bana mesaj atın oy için. Kimseyi geri çevirmem asla.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #35 : 05 Haziran 2011, 22:53:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
geçmiş olsun Külkedisi

teşekkür ederim bugün baya bi geri geriden geliyorum bişeyi görmüyorum korkuttular  :(

Çevrimdışı ebru.35

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • destek olurum herkese...
« Yanıtla #36 : 05 Haziran 2011, 23:26:36 »
bende yeniyim meraba destek isteyene bende veririm arkadaşlar bilginze...
kampanyamızda son bi hafta kaçırmayın
Çok kolay koşullarımız ile sizlerleyiz
pierre cass

Çevrimdışı ebru.35

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • destek olurum herkese...
« Yanıtla #37 : 05 Haziran 2011, 23:30:43 »
bide yardım alabilirmiyim formdan ne yapılırsaa atılırız bazı formlardaa hiç uyarmadan atıyolar burası nasıl acaba bilgiyi nerden kimden alabilirim...
kampanyamızda son bi hafta kaçırmayın
Çok kolay koşullarımız ile sizlerleyiz
pierre cass

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 06 Haziran 2011, 00:21:42 »
bide yardım alabilirmiyim formdan ne yapılırsaa atılırız bazı formlardaa hiç uyarmadan atıyolar burası nasıl acaba bilgiyi nerden kimden alabilirim...

Kurallarımız duyurular kısmında yazılıdır:

Ayrıca bölümlerimizde de kurallar hatırlatılmaktadır.

Genel ahlaka uymayan davranışlar, bir kampanyada destek isteyen mesajlar, forumun huzurunu kaçıracak davranışlar yapılmadıkça kimse atılmaz. Ancak bazen ard arda uygunsuz konular, reklam amaçlı konular açılabiliyor. Yada ahlak kurallarına uymayan mesajlar yazılabiliyor. Bu durumda acilen üyeyi yasaklıyoruz.

Bu forumda huzurun bozulmaması için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz kısacası.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 06 Haziran 2011, 01:11:43 »
bende notlarla boğusuyorum ayrıca facedeli uygulamaları nedense açamıyorum:(   notlar bitsin bir yolunu bulup uygulamaları halledicem,mesaj atıp geri dönüs alamayan varsa forumdan ö.m. atsın daha garanti,face de arada kaynayabiliyor