Gönderen Konu: çok kırgınım  (Okunma sayısı 5840 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
Ynt: çok kırgınım
« Yanıtla #10 : 05 Haziran 2011, 10:40:40 »
lerzancım gerçekten çok haklısın bu sürekli benim başımada geliyor bende artık oylamalı ve beğenili  yarışmalara katılmama kararı aldım.yalnız sen bana hiç msj atmamışsın destek için onuda belirteyim atsaydın hemen destek olurdum ;)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #11 : 05 Haziran 2011, 10:43:50 »
Eyefive haklisin benim listem var dostum casaamica blogundan yaptim ona uye olun diye istedigimde elimde listem benden isteyeni bakiyorum listede yoksa umursamiyorum borty.sadece okulu icin yardim istiyor geri cevirmiyorum ama bir listem var benim .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #12 : 05 Haziran 2011, 10:46:43 »
Pinarim mesela listemde var hatta parents da ve kigilida yardimci olmus ehehe tarihi ve saati bile var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 05 Haziran 2011, 10:55:08 »
bayanların erkeği ilgilendirmeyen davetlerini bile geri çevirmedim düşünün artık gerisini  ;D üye oldum oyladım üşenmeden. kızlar soruyor gibi sitelerde ne işim var benim ya  ;D lakin vimjo konusunda bazı arkadaşlara hak veriyorum ben 1 kere verdim sonra vermek istediğimde başka kişilere uygulama açılmıyordu. bir kaç arkadaşada denedim uygulama bozuktu vimjoda. sadece 1 kişiye verebildim.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2011, 10:57:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Pinarim mesela listemde var hatta parents da ve kigilida yardimci olmus ehehe tarihi ve saati bile var
:-*

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2011, 11:00:12 »
başlığı görünce aklıma direk bu şarkı geldi :D

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 05 Haziran 2011, 11:06:56 »
Artık forumda açılan destek kısmının da pek önemi kalmadı,ancak genel destek kısımlarında işe yarıyor diger durumlarda en fazla 20 kişi,işlevi kalmamış bir konu olarak kaldırılabilir de  :-\ :P

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #17 : 05 Haziran 2011, 11:37:20 »
arkadaşlar biliyorsunuz Vimjoda yarışıyordum
hergün günde en az 30 tane olmak üzere arkadaşlık davetleri geliyor ve çoğu bu forumdan olduğu için birçoğunu kabul ediyorum
bunun dışında şimdiye kadar hiç oy isteyipte geri çevirdiğim olmadı(vimjoda bile kendimle beraber başkaları için de istedim)
ancak listemde neredeyse 1000 arkadaşım var bunların belki 20-30 tanesi akraba v.s. geriisi kampanyacı
ve ben günlerdir etkinlik düzenliyorum mesajlar yolluyorum 250 oy çıkartamadım ve çok kırıldım
bir kısım arkadaş etkinliğime katılmadı bir kısım arkadaşlarım verdi ama etkinliğime katılmadı
ancak bir kısım arkadaşlarım ise ne mesajlarıma ne etkinliğime cevap verme tenezzülünde bile bulnmadılar
yardım eden herkese çok teşekkürler ama kaale almayanlarda artık benden destek v.s. beklemesinler
bana özelden yazıp oy isteyen kişilerden bile çoğu geri dönüş yapmadı
altı üstü bir gözlüktü kazanacağım şey ama ben benden oy isteyenler için kendimi parçalıyorum tüm aile fertlerinden oy istiyorken onca kişiden özellikle sürekli faceden ve twetten görüştüklerim bile oy vermemiş işte buna çok kırıldım
bundan sonra bende buna göre davranacağım
çok kızgınım çok kırgınım:(((( hani sizlere belki saçma gelecek ama bu kırgınlığımı sizle paylaşmak istedim :'( :'( :'(

Size aynen katılıyorum Lerzan hanım,hislerime tercüman olmuşsunuz.Artık ben de liste tutuyorum,destek olana fazlasıyla destek oluyorum ve olmaya da devam edeceğim.Bırakın destek olmayı mesajlarıma cevap dahi yazmayanların mesaj yazmasına gerek yok! >:(

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 05 Haziran 2011, 11:39:47 »
face book hesabınızdakileri temizleyin ben öyle yapıyorum..destek alıp alıp geri dönmeyenleri tek tek siliyorum..
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 05 Haziran 2011, 12:02:58 »
ben de facebooktakı mesajları okumuyorum kusura bakmayın.ancak bana forumdan öm atan herkesin oyunu vermeye çalışıyorum. bu aralar okulda notlarla ugrasıyorum pek vakıt bulamıyorum ancak 2 hafta sonra ısteyen herkes bana öm atsın herkese oy vermeye calısırım.
:)