Gönderen Konu: çok kırgınım  (Okunma sayısı 6062 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
çok kırgınım
« : 05 Haziran 2011, 01:40:56 »
arkadaşlar biliyorsunuz Vimjoda yarışıyordum
hergün günde en az 30 tane olmak üzere arkadaşlık davetleri geliyor ve çoğu bu forumdan olduğu için birçoğunu kabul ediyorum
bunun dışında şimdiye kadar hiç oy isteyipte geri çevirdiğim olmadı(vimjoda bile kendimle beraber başkaları için de istedim)
ancak listemde neredeyse 1000 arkadaşım var bunların belki 20-30 tanesi akraba v.s. geriisi kampanyacı
ve ben günlerdir etkinlik düzenliyorum mesajlar yolluyorum 250 oy çıkartamadım ve çok kırıldım
bir kısım arkadaş etkinliğime katılmadı bir kısım arkadaşlarım verdi ama etkinliğime katılmadı
ancak bir kısım arkadaşlarım ise ne mesajlarıma ne etkinliğime cevap verme tenezzülünde bile bulnmadılar
yardım eden herkese çok teşekkürler ama kaale almayanlarda artık benden destek v.s. beklemesinler
bana özelden yazıp oy isteyen kişilerden bile çoğu geri dönüş yapmadı
altı üstü bir gözlüktü kazanacağım şey ama ben benden oy isteyenler için kendimi parçalıyorum tüm aile fertlerinden oy istiyorken onca kişiden özellikle sürekli faceden ve twetten görüştüklerim bile oy vermemiş işte buna çok kırıldım
bundan sonra bende buna göre davranacağım
çok kızgınım çok kırgınım:(((( hani sizlere belki saçma gelecek ama bu kırgınlığımı sizle paylaşmak istedim :'( :'( :'(
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
Ynt: çok kırgınım
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2011, 01:47:26 »
saçma değil yerinde bir paylaşım olmuş ama kırılıp üzülmene gerek yok çünkü  forumda eksi destek ortamı yok bu senin için iyi bi tecrübe aslında  artık kimi destekleyip kimi desteklememen gerektiğini biliyorsun en azından  ;)
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2011, 02:47:59 »
aynen bende vimjoda destek istemiştim ama nafile 50 yi bile göremedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2011, 08:11:32 »
benim 10 ble değildi galiba :D Beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır desteği ben forumdan buldumm.. Şarkısı eskidi artık.
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2011, 09:45:29 »
bu yüzden ben oylamalı yarışmalara katılmıyorum çünkü işin düştüğü zaman en yakın arkadşın kişi bile yardım etmiyor.

uzak durmak ve çekilişlerde şansımı denemek ence çok daha mantıklı

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2011, 09:54:46 »
bence en iyisi oy verenleri not etmek bundan sonra bir kağıda listelemek üşenmeden. beğenili yarışmalardan nefret ediyorum ben yarışmadığım içinde zaten isteyene veriyorum. bazı arkadaşlar belkide kendileri yarışıyor diye oy vermiyebilirler.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #6 : 05 Haziran 2011, 10:03:06 »
Oylamalı kampanyalardan oldum olası korkmuşumdur ve hiçç katılmadım ama artık bambaşka bi hal aldı.
Eskiden çok emek gerektiği için üşendiğim için katılmazdım şimdi nasılsa kazananamam diye katılmyorum :)

Belki faceden bana da mesaj atmış olabilirsin diye yazmak istedim  Eğer attıysan ve cevap veremediğim için kırdıysam özür dilerim fakat ben faceden gelen mesajları hiçç okumuyorum.
Şuan yine 172 tane birikmiş ve boş olduğum bi zamanda açıp hepsini sileceğim :)
O kadar çok mesaj geliyo o kadar çok tanımadığım insan varki kim kimdir kapanya ne kampanyasıdır takip etmek çok güç bu yüzden okuyamıyorum. Zaten artık mesajlar oy verirmisinden çıkıp kaç takasın vara falan döndü :)

Ama sayfamda tanıdığım arkadaşların bi kampanyasını falan görünce taabiki yardımcı olmaya çalışıyorum veyaa forumdan mesaj atan arkadaşlarımı cevapsız bırakmamaya çalışıyorum.
 Keşke bana forumdan mesaj atmış olsaydın  ::)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 05 Haziran 2011, 10:25:03 »
lerzancım facebokda atılan msjlara pek yanıt veremiyorum.ama sohbetten atılan destek linklerine genelde cevap veririm  kişiyi tanımasam bile.
gelelim destek konusuna cok haklsın.benimde başıma 2 kere geldi.sanki hiç sevilmiyormuşum gibi hissettim kendimi.6yıldır bu camiaya hiç bir katkım olmamış gibi ...

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 05 Haziran 2011, 10:36:06 »
bende çok kırgınım neden mi ? oy verene kadar selam verip arkadaş olupta oy verdikten sonra selam vermeyen görse bile merhaba şu yarışmayada katıldım oy verirmisin diye kulanan insanlara kırgınım onun için kimseye oy yok  :(

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #9 : 05 Haziran 2011, 10:39:23 »
Ablam sen canimsin ama bir sefer bile acamadim vimjoyu sonrada doktum cayi netbookun ustune,ama gladelerini su an irem oyluyor hergun o hesabimi kontrol ediyor,ablam sen gene iyisin bana linkini actik diyenler olup kigilida linkimi acmayan sozde beni cok seven kisiler oldu burda sonuclar aciklaninca da tehdit aldim niyeki yorum yazmisim diye sahidim var herneyse ablam benden kim destek istiyorsa kendim annem babam kuzenden veriyorum sunayerendir sahidim bir oy istedi bes oy buldum.bahceciler sahidimdir sonra ama kirilmasinlar onlardan da destek gormedim ama olsun onlara yine destek olurum,netbookum duzelince ben sana destek olurum bunu hic unutma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter