0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
401 de benden bol şans
403. Başarılar!
403 de benden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin397 den sonra izin vere tıklayıp ardından yeniden oy kullandım 399 oldu .. Biri yanlışlık yaptı sanırım.. Bi anda birden çok kişi oy verince sıralama değişti sanırım Çok teşekürler, tabiki diğer kampanyacı arkadaşlara destek vericem yarışmam bittikten sonra..
397 den sonra izin vere tıklayıp ardından yeniden oy kullandım 399 oldu .. Biri yanlışlık yaptı sanırım..
yarışma saat kaçta bitiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarışma saat kaçta bitiyorYarışmanın ne zaman biteceği hakkında bir bilgi yok hiçbiryerde mesaj attım ama dönülmedi.Tahminim gün sonunda gece yarısı biticektir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarışma saat kaçta bitiyorYarışmanın ne zaman biteceği hakkında bir bilgi yok hiçbiryerde mesaj attım ama dönülmedi.Tahminim gün sonunda gece yarısı biticektir.şimdi işyerinde denedim sayfayı açamadım öğle arasında yasak kalkınca tekrar deneyeceğim.